Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

В продължениена 3 месеца тялото на изчезналата брокерка от Бургас Теодора Бахлова е престояло в бидон с киселина. Така убиецът се е опитал да се отърве от уликите, но в крайна сметка части от трупа й бяха открити заровени на бургаското гробище на 25 август.

За убийството й вече е обвинен бизнесменът Станислав Рагевски, който е привлечен за обвиняем и за убийството на 28-годишния Юмер Мехмет. Тези данни бяха изнесени току-що на брифинг на полицията и прокуратурата. Зам.апелативният прокурор  Йовита Григорова съобщи, че като обвиняем вече е привлечен и Диан Дичев, който според разследващи е помогнал на Рагевски да укрие разчленения труп на Юмер. Предстои на Дичев да бъде наложена мярка за неотклонение. 

Намерен е и пистолетът, с който е бил застрелян Юмер, той е бил със заличени номера. Оръжието е открито във Военния клуб в Бургас, където доскоро Дичев стопанисваше заведение.

"Имаме един сериен убиец", каза още прокурор Григорова.

Директорът на полицията  ст. комисар Калоян Калоянов добави, че се работи по установяване на взаимовръзки - стопански, финансови  и имотни на Рагевски и компания. Стана ясно още, че и Рагевски, и Дичев са лежали в затвора за кражби  и други престъпления като към момента срещу Рагевски има висящо дело за вещно укривателство. Той се разследва за това, че е укрил 2 крадени и много скъпи автомобила.

Все още се установяват мотивите за смъртта на брокерката Бахлова, като се предполага че тя е била убита в деня на изчезването си 29 октомври м.г. в апартамент, който не е бил собственост на Рагевски, но той  е имал свободен достъп до него.