Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН: ПРОБЛЕМИ

РАБОТА От първите дни на седмицата очаквайте служебни проблеми заради трудности, породени от желанието ви да спечелите повече от колегите си. Не спорете инатливо с тях, за да не си развалите отношенията, че оттук нататък и през целия следващ месец ще ви върви на караници. От понеделник имате възможност да осъществите нови делови запознанства, които ще ви помогнат да спечелите подкрепата на влиятелни личности. Може да не ви е необходима сега, но е добре да знаете, че я получавате. Колебанието и отстъпчивостта при срещи също няма да са ви от полза. Отложете срещите си, ако не намирате сили да се вземете в ръце.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно. Почивката ви все още не е планирана, преумората е надскочила позволените безвредни граници. Вземете бързо решение за пътуване и почивка.

ЛЮБОВ В личен план ще се радвате на взаимност в чувствата. Не съсипвайте хубавата обстановка в семейството с критика и мърморене. Ще отдалечите близките си.

ТЕЛЕЦ: НАПРЕЖЕНИЕ

РАБОТА От началото на седмицата сте напрегнати, защото сте изнервени от липсата на почивка. В същото време ще получите потвърждение, че сте вложили парите си разумно в избраната инвестиция и нямате повод за безпокойство. В дните от понеделник сте изцяло във властта на настъпващите промени.

Не прекалявайте с желанието си да постигнете краткосрочните си цели за трите дни, защото ще се преуморите и след това дълго ще се възстановявате. Бъдете особено предпазливи към новите запознанства, особено ако са свързани с деловите ви задължения. Не са изключени сериозни провокации.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично. Не си внушавайте болести, а и това не е типично за вас. Дори и да сте настинали, бързо ще ви мине, ако си дадете почивка.

ЛЮБОВ В личния живот и в отношенията ви цари хармония. Повярвайте, че изборът ви на брачен партньор е правилен, и отхвърлете всички съмнения и колебания.

БЛИЗНАЦИ: ИНФОРМАЦИЯ

РАБОТА Началото на седмицата ви помага да се сдобиете с информация, свързана с хора, които са ви засегнали. Въпреки това, за да се справите достойно, не давайте знак, че знаете какви интриги са се опитали да забъркат. От понеделник сте задължени да създадете работна група и да поставите началото на новия си проект. От вас зависи да подберете правилно хората, с които ще работите добре и в разбирателство. Трудностите ви ядосват от ранни зори. Не водете ненужни разговори, не спорете, защото няма смисъл да се натоварвате с неразбиране от страна на вашите колеги, познати, партньори. Отложете важните си делови срещи.

ЗДРАВЕ Здравето ви зависи от настроението ви, но то е свързано с разговори, които водите, и недоволство от неразбирането към вас. Съхранете спокойствието си.

ЛЮБОВ До момента търпеливо сте очаквали с надежда в душата, че ще възникне благоприятният шанс да срещнете любовта на живота си. През тази седмица и това чудо ще се случи.

РАК: ОБИДА

РАБОТА През първите дни на седмицата сте с лошо настроение заради обида, която е причина да сте с наранено его и понижено самочувствие. Разправията с колегите ви е гарантирана, ако не сте компромисни и не си държите езика зад зъбите. От понеделник не са изключени срещи и разговори, които целят да ви провалят в делови план и да допуснете да променят програмата ви. Въпреки плановете ви за командировка не ви съветвам да пътувате. Ако е възможно, си останете у дома. На работното място назряват проблеми, които ще доведат до бъдещи конфликти с ръководството. Не споделяйте плановете си.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично, но какво от това. Друго е да се оплачете на близките си, че и вие като съседа имате същите болежки. Самовнушението е обичайното ви състояние.

ЛЮБОВ Вечер, ако сте самотни, ще се радвате на приятни срещи и романтични запознанства. Причината за проблемите при обвързаните е в изневяра.

ЛЪВ: ПРЕДЛОЖЕНИЕ

РАБОТА В дните от четвъртък до края на седмицата неочаквано и за вас ще ви направят интересно делово предложение, което не бива да приемате, преди да сте го споделили с вашите делови партньори. Вместо да си създавате проблеми, премълчавайте и се заемете със задачите си. Не пропускайте да покажете на колегите си, че цените тяхната помощ, ако искате да ви обърнат внимание. От понеделник се заемете с рутинните си задължения. Разсеяни сте. Предпазвайте се от грешки, които ще навредят и на колегите ви. Не спорете с тях и не доказвайте правотата си. Откажете се от инвестиции, ако не сте предвидили средствата отдавна.

ЗДРАВЕ Фактът, че здравето ви е отлично, ви гарантира и добро настроение. Спортувайте и си почивайте. Грижете се добре за физическото си състояние.

ЛЮБОВ Посветете времето си вечер на любимите ви хора. Не се опитвайте да ги променяте само защото искате да отговарят на отдавна изградени представи.

ДЕВА: ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ

РАБОТА В началото на седмицата правите впечатление, че сте изключително дейни на работното си място. Всички задачи, които сте планирали, ще ви донесат положителни резултати. Пътуванията са ползотворни. Не отлагайте командировка. От понеделник работете, бъдете дейни, но вечер си давайте заслужена почивка, ако сутрин сте се претоварвали и напрягали с работа. Пазете се от информация, която ще се окаже подвеждаща и ще ви донесе финансови загуби. Заради опити на колеги да ви провокират създавате и конфликти.

Не е изключено да изяснявате отношенията с хората от деловото си обкръжение.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Не пийте за утеха алкохол въпреки емоционалното напрежение. Не ви помага, нито ви зарежда с добро настроение.

ЛЮБОВ Чувствата ви са споделени, но все още ви тежи сянката на недоразуменията, ако сте семейни. Несемейните ще изживеят незабравима романтична среща.

ВЕЗНИ: ОТГОВОРНОСТ

РАБОТА От началото на седмицата ви предстои период, в който ви съветвам да сте отговорни и да се справите с трудностите сами. На помощ не разчитайте. Вечер си давайте заслужена почивка и въведете ред в дома си. При възможност отложете важните делови срещи. Стабилизирайте професионалните си постижения. От понеделник ви съветвам да сте внимателни на работното си място. Ограничете срещите и разговорите си и отложете взимането на важни решения. Ново запознанство ще изиграе положителна роля в живота ви. Очаквайте приходи. Разкрийте неподозирани възможности. Трудностите са преодолими, стига да не се притесните.

ЗДРАВЕ Грижете се за здравето си, защото заболяванията, започнали сега, могат да се окажат сериозни. Предупреждението не е причина да си внушавате болести.

ЛЮБОВ Вечер сте изморени и без желание за сексуални мигове. Не се съмнявайте в чувствата на интимната си половинка. Несемейните ще срещнат подходящия партньор.

СКОРПИОН: ТРУДНОСТИ

РАБОТА През първите дни на седмицата трудностите възникват по вина на вас самите, но са повлияни и от странични фактори, появили се в живота ви. Подвластни сте на желанието да подобрите финансовото си състояние, но това няма да е лесно. Промените са свързани с професионалните ви стремежи и с личния ви живот. Завършването на задачите на работното място ви носи уважение и стабилизиране на изградения авторитет. От понеделник, стига да не си навредите сами, всичко се осъществява според очакванията ви. Не са изключени загуби, ако забравите да бъдете предпазливи. Начинанията са нежелателни.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично, но ако сте на път, се предпазвайте от травми. Превишената скорост не е най-доброто решение. Ако къмпингувате, се пазете от жилещи насекоми.

ЛЮБОВ Ако сте семейни и имате свои деца, помислете за промяна в поведението си. Не ги принуждавайте да се чувстват изолирани и без подкрепа от ваша страна.

СТРЕЛЕЦ: УМЕРЕНОСТ

РАБОТА От първия ден на седмицата си наложете умереност в деловите разговори, действия, начинания. Промените ще ви изненадат, въпреки че не сте подготвени за тях. Предпазвайте се от грешки. Творческото отношение към работата ви е единствената възможност да разчупите рутината, която дразни колегите ви. Обмислете и обсъдете новите си идеи.

От понеделник сте дейни, но се вслушайте в гласа на интуицията си, защото рискувате да сгрешите. Не се вживявайте много, ако ви поднесат неприятни новини, особено некасаещи ви, за да избегнете стреса. Вглъбете се в работата си.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично. Възможно е да се разболеете, но ще се оправите бързо. Пазете се от травми, ако сте се захванали да правите ремонти.

ЛЮБОВ Не възобновявайте вече прекъснатите отношения, нито стара интимна връзка, особено ако сте създали семейство. Ако допуснете тази грешка, рискувате раздяла.

КОЗИРОГ: СТАБИЛИЗАЦИЯ

РАБОТА Първите дни на седмицата ви позволяват да стабилизирате постигнатото на работното място, но не правете опити да започвате новите задачи. Помогнете на колегите си да завършат в срок своята работа. Ако сте спокойни, ще успеете да възвърнете увереността си във вашите професионални възможности. Вие сте господарите на положението и трудно могат да попречат на работата ви. От понеделник е най-добре да застанете отстрани и да наблюдавате ставащото около вас. Очаквайте проблеми и се пазете от измами и грешки. Радва ви новина за предстоящи финансови постъпления. Начинанията са забранени, завършете започнатото.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Ако сте зад волана, бъдете внимателни на пътя, за да се предпазите от произшествия и травми.

ЛЮБОВ Пазете се от опити на съперници в интимните отношения да ви отнемат брачната или интимната половинка. Жените да очакват романтична среща.

ВОДОЛЕЙ: КОРЕКТНОСТ

РАБОТА От четвъртък до неделя от вас се изисква само едно - да бъдете коректни, честни и отговорни в отношенията си към хората от вашето обкръжение. На работното си място ще приключите проект, от който зависят бъдещият ви професионален възход и достатъчно стабилни приходи. От понеделник бъдете сдържани и не се поддавайте на примамливи делови предложения, обещаващи ви бърза печалба. Не се знае какво и как ще плащате след това. Общувате без желание. Не ви препоръчвам да пътувате. Не съсипвайте настроението си заради неосъществени очаквания. Рискувате да предизвикате скандал с близките си.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично, ако не си внушавате болести заради лошо настроение или желание да ви обърнат внимание. Ефектът може да е обратен и да стигнете до разправия.

ЛЮБОВ Желанието ви да се срещнете със стари приятели или познати е огромно заради възможността да възстановите прекъснатите отношения, защо не и интимните.

РИБИ: КОМАНДИРОВКА

РАБОТА През първите четири дни от тази седмица може да се наложи да работите един ден, а след това за ваша неприятна изненада да ви изпратят в командировка. Не бива да се притеснявате от този факт. Завършете задачите си, доколкото ви е възможно. От понеделник прекалената ви емоционалност и чувствителност към всичко и всеки може да ви навредят.

Бъдете готови за сблъсък с конкурентите си на работното място. Деловите срещи и разговори ще ви носят подкрепа и удовлетворение. Въпреки че се чувствате отпаднали, е от значение да завършите възложената ви работа.

ЗДРАВЕ Радвате се на отлично здраве. Ако сте в отпуск, ще го съхраните и ще остане стабилно за предстоящите натоварени с работа есенни месеци.

ЛЮБОВ Имате възможност да създадете семейство, ако сте срещнали подходящ партньор. Обсъдете с близките си желанието си.