Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Дебора КАДЪР: Инстаграм/debora.official1
Дебора КАДЪР: Инстаграм/debora.official1

Отрича да е пила, даде кръвна проба и обеща да съобщи резултатите

Пияна с 2,9 промила алкохол в кръвта, поне според показанията на дрегера, катастрофира чалга певицата Дебора. Във вторник по обед тя се заби в паркирал автомобил.

Дебора карала по бул. “Черни връх”. Било слънчево, в показанията си певицата посочила, че слънчевите лъчи я заслепили. Затова не видяла паркирала пред нея кола. Според очевидци веднага след инцидента Дебора се държала агресивно.

Самата певица призна, че вината за инцидента е нейна: Аз направих катастрофата, не видях спрелия пред мен автомобил. Тя категорично отрича да е карала пияна. Дрегерът обаче отчел 2,9 промила, затова певицата била арестувана. Съгласила се да даде кръвна проба.

На излизане от столичната Окръжна болница, където Дебора беше тествана, певицата увери, че когато има резултатите, медиите ще бъдат уведомени.

След пробата Дебора бе откарана в 1-о районното управление, а в сряда прокуратурата ще прецени дали да ѝ повдигне обвинение.

Името на фолк певицата нашумя през 2017 г. Тогава тя беше зверски пребита пред дома си, след като бе изгонена от телевизионното риалити “Биг Брадър”. Разказа, че са я нападнали трима непознати мъже, изпратени по думите ѝ от бившия ѝ приятел.

Беше ме страх да подам жалба, защото той ми обясни, че ако се оплача, ще ме залее с киселина, каза тя тогава и се оплака от панически атаки.

Това е пореден случай у нас, при който известна личност е арестувана за шофиране в нетрезво състояние или под влиянието на наркотици. Певицата Диона даде положителна проба за кокаин, която по-късно беше потвърдена от кръвния тест. Тя отива на съд.

В края на миналата година журналистът Ивайло Цветков-Нойзи беше хванат да шофира с 2,12 промила алкохол в кръвта. След споразумение с прокуратурата получи условна присъда. Преди него певицата Белослава също беше засечена да кара, след като е пила. И тя се размина с условна присъда.

Вината си призна и Калина Сакскобургготска.

А Мис Силикон Катрин Йорданова бе хваната да кара дрогирана с кокаин, нейният случай продължава да се разследва.

Дебора КАДЪР: bTV
Дебора КАДЪР: bTV