Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Венцислав Янков, малкият близнак от “Под прикритие”, впечатли в Кралството с маса и два стола

Само една маса и два стола са необходими на актьора Венцислав Янков, известен с ролята си на малкия близнак Ники от "Под прикритие", за да впечатли в Обединеното кралство със своя авторска постановка.

 • ОВЕН: Емоция

  ОВЕН: Емоция

  РАБОТА Емоцията властва над вас в началото на седмицата. Внимавайте да не влошите финансовото си състояние. Проявете предпазливост в общуването с хората от обкръжението си, особено от деловото.

 • ТЕЛЕЦ: Предпазливост

  ТЕЛЕЦ: Предпазливост

  РАБОТА В петък и почивните дни се постарайте да избягвате начинанията, за които предварително знаете, че не ви носят мечтания резултат, но може да са причина за загуби и провал.

 • БЛИЗНАЦИ: Признание

  БЛИЗНАЦИ: Признание

  РАБОТА В началото на седмицата се подгответе за трудности. Досадни задължения ще ви развалят настроението, но след като ги завършите, ще получите признание от колегите си, което ви окрилява.

 • РАК: Неприятности

  РАК: Неприятности

  РАБОТА В началото на седмицата ви очакват неприятни служебни разговори. Не спорете и не се опитвайте да прикривате грешките си. По-добре се примирете с упреците, защото сте ги заслужили.

 • ЛЪВ: Анализ

  ЛЪВ: Анализ

  РАБОТА През първите дни на седмицата стабилизирайте постигнатото на своето работно място. Задачите ви са ясни и сте спокойни. Не се впускайте в нови занимания.

 • ДЕВА: Интрига

  ДЕВА: Интрига

  РАБОТА От първия ден на седмицата сте без настроение на работното място. Рискувате да си заслужите забележка от ръководството заради интрига, създадена от колега, който ви завижда.

 • ВЕЗНИ: Пътуване

  ВЕЗНИ: Пътуване

  РАБОТА В началото на седмицата се налага да пътувате. Дните са неблагоприятни за делови разговори. На работното място бъдете дейни и търпеливи. Не отказвайте предложение за доходно начинание.

 • СКОРПИОН: Пропуски

  СКОРПИОН: Пропуски

  РАБОТА От първия ден на седмицата без колебание защитете интересите си дори и ако се наложи да докажете чужди пропуски. Забравете прибързаността, ако се налага да се захващате с нови задачи.