Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Новини от Марс.

В последните епизоди на "сериала" наред с обичайните "особени конструкции" наподобяващи животни, хора и архитектурни елементи, ще спомена две неща.

Първото бяха - правите линии и правите ъгли. Няколко десетки метра прав връх на хълм приличащ на покрив, завършващ под 90 градуса. Отдолу, доколкото се вижда, "кухо". Другата права линия беше далеч в планината дълга няколко стотин метра прилична на път. Както беше писал един приятел "природата не обича правите линии", същото подчерта и Джо - автора. Природно образувание с прави линии и прави ъгли е малко вероятно, ако е вероятно.

Другото беше "арматурата". Под ерозиралите "скали", оформящи нещо прилично на платформа, се показваше симетрична плетеница на "арматура". Еднакви квадратчета и правоъгълници подредени симетрично на голяма площ.

Според Джо, на когото не липсва фантазия, това е железобетон, имало го и на други места. Всичко било ясно, защо от НАСА не казват истината? Там е имало цивилизация. Не казват те, защото им плащат да мълчат.

Китайският марсоход е в района на американските (предишните и сегашния). Това може да е съгласувано. Лъжат, че търсят вода и следи от живот. Прислушват терена, защото отдолу може да има марсианци, тях търсят.

Така научих, че през 1941 година един астроном е съобщил за голяма зелена експлозия на Марс. Атомният взрив бил зелен на цвят.

Давам ви линк към "епизода", който съм започнал да гледам. Той е от средата на май.

От фейсбук