Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Георги Иванов е избягал от катастрофата с Милен Цветков, защото го е било страх от реакцията на баща му. (Той е син на дългогодишния депутат от ГЕРБ Лъчезар Иванов - б.а.) Това стана ясно на поредното заседание на градския съд за смъртта на журналиста.

На днешното заседание за смъртта на Милен Цветков разпитваха свидетели, които са били на мястото в злополучния ден. Пред магистрати бе разпитван и приятел на Георги Иванов, който му помогнал да избяга от катастрофата навръх Великден миналата година.

Пред магистрати той разказа, че двамата са се чули по телефона и е трябвало да се видят, но Георги му обяснил, че е станало нещо и ако може да го вземе без да дава подробности. Двамата се разбрали да се чакат в посока Зоологическата градина на километър от катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков, докато чака на червен сфетофар. Приятелят му взел такси и отишъл на уговореното място. Двамата се заговорили и Георги Иванов му разказал, че участвал в катастрофа с Кристиан Николов и с още едно момиче.

Георги Иванов бил в шок и много стресиран след катастрофата, обясни приятелят му в съда. И добави, че го е взел с таксито след инцидента и го оставил близо до НДК, където Георги бил отседнал в двустаен апартамент на булевард "Витоша".

Двамата се познавали от Италия, където са били студенти. 

От автомобила на Милен Цветков се носела миризма на газ.
От автомобила на Милен Цветков се носела миризма на газ.