Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Почти всички участници в изборите заговориха за задкулисие. Защо се случи това? Кои са тайнствените играчи и постигнаха ли целите си?

30 години непрекъснато слушаме за мистериозни кукловоди, които дирижират политическия процес. Никой обаче не стига докрай да ги посочи. Току-що преминалият вот отново извади този въпрос.

Може ли да се състави правителство в този парламент? Какви са възможните варианти и кой може да направи компромис?

Изненадата - резултатът на Слави Трифонов, е бил очакван в неговия лагер още преди три седмици. Защо обаче не са били сигурни, че тенденцията ще се запази? Вероятно изпълнителят на "Едно ферари с цвят червен" ще поиска мажоритарни избори, партийна субсидия от 1 лв. за глас и електронно гласуване.

Какви други условия има той? Какви са приликите между шоумена и царя, който през 2001 г. следваше същата тактика? Възможно ли е политическата им съдба да е една и съща?

Какво се случва в редиците на другите победители - Демократична България? Как се отнасят към интервюто на Иван Костов дни преди изборите?

В БСП няма изненади - още в нощта на изборите вътрешнопартийната опозиция поиска оставката на Корнелия Нинова. Кои депутати събра тя като своя гвардия, която да я защитава? Защо квотата на дъщерите не можа да влезе в парламента? Кои дъщери останаха извън него?

Четете в "168 часа", ТУК, ТУК, ТУК и ТУК.