Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

„Мога да наема половината от работническата класа, за да убия другата половина.“ казал Джей Гулд, железопътен магнат.

През 1893 г. Джордж Пулман един от най-богатите хора в света си направил гроб под осем метров стоманен свод, в ковчег запечатан с олово. Погребали го през нощта, в тайна, за да не позволи на служителите му да осквернят трупа му.

Милиардерите по света вече не чакат смъртта, преди да се затворят в трезори. Те строят бункери по целия свят, за да се предпазят от последиците от своите действия. Дори Бил Гейтс има бункер и той е най-симпатичният.

Имаме цели индустрии, които изрязват планинските склонове и превръщат силозите за ракети от студената война в имения.

Всичко това повдига интересен въпрос за нашите лидери. Разбира се, всички те казват, че искат да спасят планетата на всяка цена, но какво бъдеще наистина предвиждат?

Богатите имат план, но той не включва вас!

Има шепа компании по целия свят, които изграждат бункери за супербогаташи. Според тях търсенето е нараснало от 300 до 700 процента през последните няколко години.

Световният елит може да твърди, че вижда светло бъдеще за човечеството.

В края на краищата те не са глупави. Точно като нас, те виждат свят, белязан от нарастваща конкуренция за ресурси. Те виждат масови стрелби по новините. Те виждат пожари и наводнения, които поглъщат цели градове, превръщайки части от света в мъртви зони. Те водят непринудени разговори за това със семействата си по време на вечеря. Те се питат един друг: „Кой иска да живее във всичко това?“

Простият отговор - никой.

Разликата между нас и супер богатите е, че те имат план за бягство и не се стараят да го запазят в тайна. Някои от тях дори се хвалят с това. Те обичат да демонстрират своите бункери.

Иронията е, че тези, които строят бункери, за да се скрият от природни и социални катаклизми, сами създават нуждата от бункери, в които да се крият. Те не правят пари само чрез добронамерено предприемачество. Те прекарват десетилетия в източване на ресурси от държавата, за да изградят частните си империи....

И тъй нататък и тъй нататък.

Прочетете статията! Ако не ползвате английски, чрез гугъл има много приличен превод.

Гласувайте на изборите по съвест.

Според мен партия, която не е заявила своето отношение към РСМ и към "истанбулската конвенция" не заслужава доверие. Нейните лидери строят бункери, за да се скрият в тях.

*От фейсбук!