Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Сребърната медалистка от универсиадата през 2019 г. в щафетата 4 по 400 метра Дания Агийон се оказа в центъра на сексскандал, който разтърси света на леката атлетика. Сайт с откровено порнографско съдържание публикува снимка на млада хубавица с твърдението, че това е именно Дания. На снимките не се вижда лице, така, че посетителите трябва да се доверят на твърдението на сайта.

Това уж е тялото на Дания
Това уж е тялото на Дания

В добавка се казва, че мексиканката Дания "е самотна" и не отказва запознанства с платежоспособни господа срещу услугите си. За нула време над 2000 посетители на сайта са харесали предложението да се запознаят съвсем натурално със спортистката.

Дания Агийон е нормално младо момиче
Дания Агийон е нормално младо момиче

Самата г-ца Агийон веднага отрече момичето от снимките, лъснало голо-голеничко в порносайта, да е тя. За жалост няма начин да се принуди собственикът му да махне името на момичето. Дори не се знае кой стои зад него, кой го администрира и изобщо няма връзка. За ужас и на други известни личности имената се мъдрят под подобни кадри. Някои дори показват вулгарно най-интимни части.

Г-ца Агийон излъчва невинност
Г-ца Агийон излъчва невинност

Скандалът идва в момент, когато пред Дания има перспектива да се премести да учи в руска спортна академия и да се състезава за нея. С опция евентуално да получи и руско гражданство в близко бъдеще и да представя страната на големи форуми. Надеждата й е дори да бяга на 400 м и 800 м сама, а не в щафета.