Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Диляна Ценова-Гогова
Диляна Ценова-Гогова

Извинявайте, прави ли ви случайно впечатление, че нито един от политическите лидери не представя своя съпруг/съпруга на избирателите? В предизборна кампания са все пак, за прозрачност говорят до задушаване. Как да повярваме, че могат да управляват, ако не са успели да изградят най-важното партньорство в тоя живот?

В цял свят политическата кариера се гради от семейната клетка. Тук обаче бившата на Плевнелиев повлече крак, лошият пример е заразителен и днес електоратът няма представа при кого се прибират вечер тези, които ни сочат светлото бъдеще и се бият в гърдите, че са честни и открити.

Навремето се спазваше елементарно приличие, леля Елена бе до Костов неотлъчно, помните Алиса и Антонина, после дойде царицата, Йончева стоеше до Станишев, след нея Моника, Борисов и Цветелина, Първанов и Зорка, та дори Радев и Деси, макар тя напоследък да е скрита по технически причини... Само Цветан Цветанов си показва с радост и охота цялото семейство, всички останали са като сираци-скитници и бродяги.

Къде са жените/мъжете/гаджетата на Хр. Иванов, Ат. Атанасов, Маяма, Нинова, Бабикян, Хаджигенов, Слави, Марешки, Каракачанов, Карадайъ и пр.? На някого пука ли му за тия изобщо?

*От фейсбук