Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Сегашният президент и групата радикални левичари около него ме удариха по джоба

Чакайте сега....аз съм републиканец и бях срещу Тръмп. Втрисаше ме, когато Тръмп заяви пред Путин, че му вярва на него, а не на американското разузнаване. Получих обрив, когато Тръмп каза, че заради някаква агресивна политика на Черна Гора не би се съобразил с член Пети от устава на НАТО за защита на страна-членка. Имах криза от язва на корема, когато Тръмп остави Сирия в руски ръце.

Но мога ли да съм срещу политиката на Тръмп за изваждането на САЩ от Парижкото споразумение? Или за петролопровода от Канада? Или за намаляването на данъците? Или за подкрепата на Второто допълнение към американската конституция за правото на гражданите да притежават оръжие? Или за ред други неща, които съживиха икономиката на Съединените щати?

Така че не ме слагайте в един или друг лагер. Като неокон харесвам някои неща, които направи Тръмп и напълно отричам външната му политика. Особено спрямо руската федерация.

И да си дойда на думата....сегашният президент Байдън и групата радикални левичари около него ме удариха по джоба. Егати "зелената" политика. Приветствам го за удара срещу екстремистите в Сирия. Но няма как да преглътна рязкото вдигане на цените на. горивата.

Капише?

Пускам друг зелен цвят :) Не че има голяма разлика :)

*От фейсбук!