Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

В техния пантеон най-ярко блестят учителят Мангърий Великолепни и пророкът Чорбан от БАН, зареждайки с джедайска сила срещу лъжепандемията

Армията на безсмъртието се надигна! Цяла година нейните воини се спотайваха с мъка, притаени зад саркастичната усмивка на висшия разум. Под гнета на наложената от световната конспирация социална дистанция те бяха принудени мълчаливо да се подчиняват на самозвани и нагли водачи, дошли, за да отнемат свободата им. Само фейсбук им даваше шанс да открехват вратата към изконната истина, но дори и там се налагаше да търпят високомерни подигравки от слугите на великите манипулатори и гризейки нокти, да проповядват с главни букви

своя свещен завет: НЯМА ТАКЪВ ВИРУС

Не се прекършиха пред жалките опити на вездесъщата научна общност да внуши, че SARS-CoV-2 шества из планетата и безразборно убива милиони, не сведоха покорно глави пред разтърсващите новинарски кадри от COVID отделенията с борещи се за глътка въздух страдалци, не предадоха знанието дори когато техни близки и познати си отидоха от този свят, защото знаят, че само на техните всевиждащи очи е дадено безпогрешно да разпознават измамната мантия на пандемията. Смелите воини на безсмъртието единствени в този полудял от алчност и заблуди свят не се поддадоха на подло насаждания страх от чувалите с трупове.

Питате се откъде черпи сили тая дълбока увереност на всемогъщата армия? Изворите на нейния възход са няколко, но в пантеона й най-ярко блести върховният учител Мангърий Великолепни, чиято теория за подмолното хиперболизиране на една обикновена вирусна инфекция изпълва последователите му с джедайска сила и вяра в неизбежния крах на глобалната инсинуация. Съвсем малко под него се нарежда и пророкът Чорбан от БАН - учен, чиято експериментална имунология повелява всички да се изложат на заразата, за да възтържествува стадният щит.

Достойно за уважение и преклонение е също сляпото упование на безсмъртните пред издигнати от самите тях "безспорни" международни авторитети, чиито разумни гласове безцеремонно са заглушени от пропагандната машина на Бил Гейтс. Става дума за видео в социалната мрежа на един китайски учен (не му помнят името, но щедро го цитират), който още в началото на лъжепандемията прави сравнителен анализ на жертвите от вирусите през последните години, за да докаже с прецизна математическа точност, че нищо особено не се случва днес.

Прекланят се пред 40-минутен монолог на скандален германски адвокат (не му помнят името, но няма значение), заплашващ да постави корпорациите на колене, предизвикайки

международен трибунал за престъпните умове, въвели фалшиви PCR тестове

за коронавирус. Изпитват дълбок респект към избягала от Ухан във Вашингтон китайска вирусоложка (не й помнят името, но "не може да не сте я гледали"), разкриваща в ексклузивно интервю за тв "Фокс", че SARS-CoV-2 е бойно вещество, създадено от зловеща човешка ръка. Безмълвно се прекланят пред всички видове "неопровержими доказателства" за това, че "ни пръскат отгоре с кемптрейлс наночастици", "дават между 1000 и 2000 лева, за да пишат умрелите за жертви на измислена болест", "вкарват чиповете през носоглътката директно в мозъка с тампоните на писиарите". И въобще тръпнат от възхищение пред всеки пирон, забит в ковчега на рептилите, дръзнали да налагат световно господство, атакувайки яростно човешката ДНК.

Началото на ваксинацията обаче най-сетне сложи край на принудителното мълчание под фалшива антиваксърска маска.

Армията на безсмъртните мина в директно и мощно настъпление. Нейните отряди най-сетне излязоха от анонимност, слагайки гордо върху профилните си снимки отличителния знак: "Аз няма да се ваксинирам срещу COVID-19".

Да, точно така, тези воини не са против ваксините по принцип, даже напротив, повечето съвестно имунизират децата си още от люлката, не се колебаят да ги лекуват с антибиотици или да им дават сиропи със съмнително съдържание за имунната система. Днес обаче са твърдо решени да излекуват заблуденото човечество, като крещят в ушите на покорно чакащите за иглата пред зелените коридори: "Чипират ви! Бягайте! Ще станете роботи!"

Пресрещат облъчените на тротоара, в магазините, звънят им по телефона или ги примамват на гости, за да налеят разум в закърнелите им от пропагандата мозъци и да им отворят очите. Разкъсвайки ядно ненужните си маски, безсмъртните воини четат с фалцетни гласове евангелие за идването на Антихриста, за припаднали и умрели на място ваксинирани мъченици, зловещи прокоби за пагубното въздействие на новите серуми, които ще посеят масова импотентност, спонтанни аборти, тумори и подменено съзнание.

Защо го правят ли? Какво им пука, че неверниците ще измрат? Много просто! Воините на безсмъртието са реалисти, не утописти. Те се страхуват да останат сами на планетата, разполагайки с всички блага и природни богатства, да поемат в ръцете си световната икономика и тласкайки света напред, да се скъсат от работа. Тяхното състрадание се подклажда от твърдата увереност, че този, който държи лопата, може, но просто не иска да управлява масите.

Интересен детайл е стратегията на армията в сянката на предизборната кампания. Борейки се с всички средства срещу изтреблението на най-висшите същества на планетата, тя яхва колебанията на електората и прокарва внушението, че мракобесната партия ГЕРБ използва ваксините, за да подмени генетичния код. Така Бойко ще приспи жертвите си и ще ги принуди да гласуват за него. От друга страна обаче, макар и да мълчат от куртоазия за пъкления план на статуквото, Мая Манолова и нейното трио, Слави Трифонов, свети Христо Иванов и свадливият генерал са на страната на правдата и възмездието.

Въоръжена до зъби,

окрилена от своята неподвластна на рептилите вяра в единствената истина, армията на безсмъртието не трови съзнанието си с оборващи научни данни, довели например до въвеждането в обращение на унизителната концепция, популярна като "ефект на Дънинг-Крюгер". Според нея най-общо "глупавите са твърде глупави, за да осъзнаят, че са глупави".

Психолозите Дейвид Дънинг и Джъстин Крюгер от университета "Корнел" в САЩ откриват поразителната когнитивна склонност "неквалифицирани индивиди страдат от илюзорно превъзходство, поради което погрешно оценяват способностите си много по-високо от средното ниво". Особено стъписващо е заключението, че "погрешната оценка на некомпетентните произтича от грешка относно самия себе си, докато погрешната оценка на висококомпетентните произтича от грешка относно другите".

Но, моля ви, не страдайте от илюзии! Воините на безсмъртието са несломими в презрението си към високопарното слово. Когато ги питат: "Как можа да направиш толкова глупости за един ден?", те непоколебимо отговарят: "Станах рано".