Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ОВЕН: НОВИ ИДЕИ

Работа: Остават четири дни до края на този месец, а на вратата вече чука следващият. Времето лети, а вие имате нови идеи. Запознайте колегите си с вашите нови проекти. Успехът ви е сигурен, ако ги претворите в реалност, но не пропускайте започващото на 30 януари ретроградно движение на Меркурий. В почивните дни се срещнете с хора, които могат да са ви полезни. От понеделник забравете за намерението си да уговаряте смяна на работата си и да давате гласност само защото някой ви е засегнал и искате да избягате, но първите дни на февруари не позволяват такива крайности. След няколко дни ще осъзнаете, че стореното ще срине доверието във вас.

Здраве: Не прекалявайте с употребата на спиртни напитки и се откажете от месото. Спете повече и по-малко преживявайте. Обогатете организма си с витамини.

Любов: Съхранете любовта и хармонията в семейните отношения. Ако сте семейни и се влюбите неочаквано, внимавайте, защото ще си създадете проблеми.

ТЕЛЕЦ: СПОР

Работа: В началото на седмицата не спорете без причина с колегите си само заради желанието да се намесвате в разправия, която не ви засяга, особено при започналото на 30 януари ретроградно движение на Меркурий. В почивните дни бъдете търпеливи с вашите близки и си създайте приятни емоции. От понеделник си наложете спокойствие и не забравяйте, че е необходимо, от една страна, да сте умерени във всичко, а от друга - успоредно със задачите си да отхвърлите бърз ремонт в дома си. Досадно, но наложително. Импулсивните действия са във ваша вреда. Въпреки че сте амбицирани за нова служебна позиция, прикривайте от колегите си вашите стремежи.

Здраве: Здравето ви е отлично. Предпазвайте се от простуди и инфекциозни заболявания. Пазете гърлото си от възпаление, защото трудно ще се излекувате.

Любов: Време е да се вгледате в себе си и да осъзнаете какви чувства изпитвате. Тези от вас, които са нещастни в брака или интимната си връзка, е по-добре да вземат решение за раздяла.

БЛИЗНАЦИ: ИМПУЛСИВНОСТ

Работа: В последните дни на януари сте импулсивни и устремени към нови хоризонти. Искате да осъществите една своя голяма мечта, но не го правете с устрем, който може рязко да бъде блокиран заради неочаквани трудности или заради започващото на 30 януари ретроградно движение на Меркурий. Не е изключено ваши делови партньори, пристигнали неочаквано от чужбина, да искат среща, която не е възможно да отложите. От понеделник разчитайте и на интуицията си, ако се налага уговорената делова среща да е извън работното ви място. Заредени със сили, поднесете новите си идеи и убедете хората, от които зависите, да ви подкрепят.

Здраве: Вечер е възможно да се почувствате уморени и отпаднали, с главоболие и обостряне на хронични заболявания. Погрижете се за здравето си.

Любов: Не прекалявайте със своята всеотдайност към любимите си хора, защото рискувате да се обезличите, а след това ще страдате. Нека всеки от вас има своите отговорности.

РАК: НЕОЧАКВАНОСТИ

Работа: Началото на седмицата ви поднася неочакваности. Ще се сблъскате с трудности, които няма как да предвидите, защото са породени от непознати хора, появили се неочаквано около вас. Въоръжете се с търпение, за да се справите със задачите си. В почивните дни очаквайте вреда от конкуренти, които искат да ви дискредитират, особено ако се занимавате с политика. Бъдете бдителни, защото от 30 януари Меркурий е ретрограден. От понеделник се съсредоточете в задълженията си. Не ви съветвам да се претоварвате с работа. Не вземайте сами важни делови решения, защото ще допуснете грешка, водеща до загуби.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако сте отговорни към себе си. Пригответе нещо вкусно за хапване. Помнете, че сте податливи на простуди и инфекции.

Любов: Някой се опитва да съсипе брака ви и да ви навреди. Причината се крие в прекалената привързаност към половинката ви, която дразни околните.

ЛЪВ: ОТЛАГАНЕ НА СРЕЩИ

Работа: От четвъртък, в последните четири дни на януари, на работното място се справяте бързо със задачите си. Във ваша полза е да отложите планираните делови срещи. Не проявявайте ината си. Поставете началото на нови занимания с разума си, защото от 30 януари Меркурий започва ретроградното си движение. В почивните дни си изяснете какви са плановете ви за следващите два месеца и не допускайте ненужно разпиляване. От понеделник от правилното разпределение на вашите задачи зависи дали ще ги отхвърлите в срок. Тези от вас, които имат намерение да пътуват за делова среща, да не проявяват нервност.

Здраве: Здравето ви е отлично. Заредени сте с енергия. От вас зависи да съхраните доброто си физическо състояние, което е възможно, ако не сте прекалено чувствителни.

Любов: В интимните отношения се радвате на приятни изживявания. Не допускайте ревност заради дочути интриги да съсипе хармонията помежду ви.

ДЕВА: УСПЕХ

Работа: В началото на седмицата ви съветвам, ако имате професионални проблеми, да ги разрешите сами, без намесата на вашия началник. Тези от вас, които развиват бизнес, може да пожънат неочакван успех. Напомням да сте внимателни, защото на 30 януари Меркурий започва своето ретроградно движение. От понеделник в никакъв случай не разказвайте за професионалните си планове на непознати хора, които са привидно добронамерени, но може да ви предадат, ако вашите конкуренти им платят за услугата. Анализирайте грешките и поведението си. Деловите срещи са успешни, ако не са свързани с предложения за инвестиции.

Здраве: Здравето ви е стабилно въпреки властващата емоция. Съществува опасност от травми. Внимавайте с какво се храните, защото сте податливи на хранителни отравяния.

Любов: Ако сте срещнали своята половинка, но не сте създали семейство, е време да направите своя избор. Приключили сте с интимна връзка, но е време и да затръшнете вратата.

ВЕЗНИ: ПРИХОДИ

Работа: От първия ден на седмицата очаквайте финансови постъпления, но не бързайте да харчите, защото тези пари са ви необходими, за да покриете разходите си за месеца. Меркурий е ретрограден от 30 януари и налага своите забрани. В почивните дни се чувствате стабилни и доволни. Доброто ви настроение ще повлияе и на околните. Нямате причина да се притеснявате за финансовото си състояние. От понеделник може да се наложи да посетите ваши делови партньори извън офиса. Не се отклонявайте от своята главна цел за деня. Трудностите не са свързани с ваши действия. Не се ядосвайте.

Здраве: Главоболието ви е предизвикано от самите вас. Податливи сте на хранителни отравяния. Необходими са ви почивка и внимателно отношение към здравето.

Любов: Важните разговори с брачната или интимната половинка, целящи изясняване на отношенията, оставете за удобна за двама ви вечер, но в романтична обстановка.

СКОРПИОН: ПОВИШЕНИЕ

Работа: В последните четири дни на януари, въпреки че на 30-и Меркурий започва ретроградното си движение, ако следвате верните ходове, може да ви предложат повишение, защото вашият началник ви харесва и одобрява работата ви. Възползвайте се от тази възможност. Задачите ви са много и затова е добре да планирате по-рано следващия месец. От понеделник бъдете предпазливи при среща с ваши приятели и не приемайте казаното от тях за истина. Не провеждайте срещи на трапеза с колеги или делови партньори, пристигнали, без да ви уведомят предварително. Въпреки особеното настроение, което ви е обхванало заради обзелата ви нервност, работата ви спори.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради предразположеност към проблеми със стомаха. Пазете се от преумора. Запазете отличната си физическа форма.

Любов: Ще се разкъсвате между информация, която не сте проверили, ревност и съмнения. По-добре поговерете директно с половинката си и изяснете всички недоразумения на мига.

СТРЕЛЕЦ: СЪДБОВНА ЗАКРИЛА

Работа: Съдбата ви закриля въпреки трудностите на работното място от първия ден на седмицата и в двата почивни дни. Засилва се увереността ви, че успешно ще се справите със задачите си в поставения срок. Пазете се от негативно влияние и от начинания след петък, защото от 30 януари Меркурий е в ретроградното си движение. От понеделник откажете предложения за инвестиции, за които нямате достатъчно средства. Вашата активност на работното място е гаранция за финансови постъпления. Не предизвиквайте нежелателни служебни промени, за да избегнете финансовия провал.

Здраве: Вечер е възможно да се почувствате уморени и отпаднали, с главоболие и обостряне на хронични заболявания. Погрижете се за здравето си. Бъдете отговорни.

Любов: Не забравяйте, че създадената хармония в семейството ви е гаранция за доброто ви самочувствие. Не изневерявайте, ако сте щастливи в брака.

КОЗИРОГ: ТРУДНОСТИ

Работа: В началото на седмицата очаквайте трудности, които няма да ви се разминат и в почивните дни, свързани с постигането на мечтаните приходи. Не пропилявайте шансовете си за уговаряне на доходна работа. Приемете делово предложение, стига да е не по-късно от петък, защото на 30 януари Меркурий започва ретроградното си движение. От понеделник сте изнервени, защото неприятен проблем ви потиска и депресира, но причината не е у вас. Оставете на тези ваши колеги, които са го създали, да го разрешат. Не сте длъжни да поемате чужда вина. Успехът е с вас, ако сте внимателни при разговори и не сте нападателни.

Здраве: Обърнете внимание на здравето си, което е нестабилно защото сте податливи на обостряне на хронични болести заради стари травми.

Любов: Възможни са усложнения в личния живот или любовни разочарования. Не се впускайте импулсивно в нова романтична връзка, ако сте семейни. Ще ви разкрият веднага.

ВОДОЛЕЙ: СПОКОЙСТВИЕ

Работа: В четвъртък и петък проведете планираните срещи, които са от значение за работата ви в последните дни на месеца, като не забравяте, че от 30 януари Меркурий започва своето ретроградно движение. Наложете си спокойствие, за да избегнете проблемите с вашите началници. От понеделник не доказвайте правотата си с агресия, защото никой няма да ви изслуша. Най-много да си навредите и да си създадете проблеми с колегите. Бъдете търпеливи. Новите предложения за професионална реализация не трябва да ви главозамайват, защото със сигурност крият подводни камъни, на които може да се подхлъзнете и да претърпите загуби.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради нервността, от която ви е трудно да се отървете. Не натоварвайте очите си и не прекалявайте с посещенията в сауна.

Любов: Раздали сте се изцяло на интимната си половинка, но чувствата ви не са споделени така, както очаквате. По-добре се разделете, за да не се окажете страдалци години наред.

РИБИ: НЕПРИЯТНОСТИ

Работа: В началото на седмицата разчитайте преди всичко на себе си, защото ваши приятели ще се опитат да ви заблудят, като скрият информация, за да ви спестят неприятностите, които по този начин ще се задълбочат. Трудностите с вашите колеги са преодолими, ако не проявявате ината си и не спорите заядливо, при това без причина. От понеделник въпреки започналото ретроградно движение на Меркурий дните позволяват да се заемете с новите си задачи, а преди това да обсъдите със своите партньори и колеги плановете си за месеца. Творците се радват на признание. Изявете интелекта си, ако се налага да говорите пред хора, които може да привлечете за съвместна работа.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Оплаквате се от главоболие и безпричинна тъга. Разходете се преди лягане. Не прекалявайте с алкохола и обилната храна.

Любов: Не се опитвайте да изяснявате проблемите с любимите си хора. Каквото и да кажете, ще е във ваша вреда и ще ги отдалечи от вас. Не ревнувайте.