Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

В последните дни Невена Цонева издирва кръвна плазма за болния си баща
В последните дни Невена Цонева издирва кръвна плазма за болния си баща

Респект за Булката, че успя да пее, казват феновете, които разкриха изпълнителката в рокерския костюм

Невена Цонева загуби татко си - известният в Севлиево музикант Цветан Цонев. Бащата на талантливата изпълнителка е починал в петък, а в събота е погребан в Стария гробищен парк в града. Часове по-късно на Невена й се налага да пее като част от ангажимента си към "Маскираният певец", смятат феновете. Те познаха красавицата в костюма на Булката рокер във второто издание на мистериозното шоу. Макар още да не е свалила маската си, Невена заслужава респект за силата да излезе на сцената след личната си трагедия, коментират последователите, пише "България днес". 

Коронавирусът е погубил известния музикант Цветан Цонев-Цъфа
Коронавирусът е погубил известния музикант Цветан Цонев-Цъфа

Дни по-рано певицата пуска в социалните мрежи призив да се дари кръвна плазма с антитела от преболедували COVID-19. Според запознати родителят й се е разболял именно от коронавирус и семейството му до последно е търсило начин да му помогне. Смъртта на Цветан, познат като Цъфа, потресе музикалните среди в Севлиево.

"Цъфче, ще ни липсваш, приятелю! Прекрасен, благороден и хрисим човек и приятел", написа Нора Николаева, солистка на бившия Естрадно-духов оркестър "Севлиево". "Сбогом, приятелю! Светъл да е пътят ти!", написа в личния си профил друг музикант, Илхан Шакиров. Прощални послания публикуваха и учениците на Цонев, който от години подготвя млади изпълнители в музикалната школа на Детски комплекс "Йовко Йовков".

Уважение заслужава Невена за силата да пее като Булката след трагедията, отчитат зрителите
Уважение заслужава Невена за силата да пее като Булката след трагедията, отчитат зрителите

Цветан Цонев е загуба за музикалния свят не само в региона. Той създаде много таланти, показа на млади изпълнители пътя към музикалната сцена, научи младите колко е важно да вярваш в себе си, за да постигнеш мечтания успех, и изведе много от тях до престижни международни и национални отличия, отбелязват приятелите му.

Съболезнования отправят почитателите на музикалния идол Невена. Ако се вярва на разкритията на зрителите за звездата под маската, тя е успяла да събере сили за поредното невероятно представяне. В събота вечерта Булката изпя песента Never Enough на Джени Линд и грабна зрителите с уникален глас и сценография към изпълнението, заради което продължи напред в предаването.