Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Врачанската полиция разкри наркооранжерия в с. Лиляче и обяви собственика й за издирване. Под надзора на окръжната прокуратура във Враца била проведена специализирана полицейска операция с цел противодействие на разпространението на наркотични вещества.

В двора на частен имот в селото униформени намерили парник за отглеждане на канабис. От там са иззети растения с височина около 150см. и растителна маса около 900 грама, които при направения полеви наркотест реагират на канабис.

От различни помещения в къщата са открити и иззети и газов пистолет, ловни патрони, електронна везна, бучки от бяло прахообразно вещество с общо тегло около 4 грама, което при направения полеви наркотест реагира на амфетамин, найлонова сгъвка суха листна маса с общо тегло около 3 грама канабис, буркан с растителни съцветия с общо тегло около 40 грама канабис, растение от рода на конопа, с височина около 120см., което при направения полеви наркотест реагира на канабис и 2 плика съдържащи суха листна маса с общо тегло около 7 грама канабис.

Имотът е обитаван от 27-годишен мъж, който не бил открит по време на акцията и е обявен за местно издирване. По случая е образувано досъдебно производство.