Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Българската актриса Мария Бакалова, която играе дъщерята на Борат във втория филм на комедианта Саша Барон Коен е била доста близко до Доналд Тръмп. В официалният профил на комика в туитър се появиха снимки и видеа с посланието "Тръмп трябва да е внимателен, кого пуска на събития в Белия дом. Не трябва тест за коронавирус. Поздравления!", пише "Дейли Мейл".

На 19 февруари Мария, която играе 15-годишната дъщеря на Борат -Тутар Сагдиев е снимана на прием на привърженици на Тръмп във Финикс, Аризона. На сцената са президентът на САЩ, неговият син Дон-младши и приятелката му Кимбърли Гилфойл. На срещата 24-годишната българка е брюнетка, която аплодира думите на президента.

На 24 февруари Саша Барон Коен, облечен като Тръмп, и Мария нахлуват в залата, където се провежда сбирка на Американския консервативен съюз. На него говори вицепрезидентът Майк Пенсън. "Майкъл Пенис! Доведох момиче за теб!", изкрещява комикът, който е изведен от залата.

На същото събитие Бакалова се запознава с Дон-младши и му обяснява, че е "въодушевена" да го срещне.

На 7 юли е прочутия вече "меден капан" на бившия кмет на Ню Йорк и адвокат на Доналд Тръмп Рудолф Джулиани. Бакалова си урежда "интервю" в хотел "Марк" в Ню Йорк. След него тя го кани в стаята си на по скоч, където той ляга на леглото. След като и казва, че ще даде "телефонния си номер и адрес", я пипа над кръста и разкопчава панталона си. В този момент нахлува Саша Барон Коен, който крещи: Тя е на 15. Много е стара за теб. Джулиани се изнася от стаята, а гардът му звъни на полицията. Той разказва на "Ню Йорк Поуст" за инцидента, като пропуска влизането в стаята и разкопчаването на панталона. След това дойде и версията, че всичко е направено заради разкритията за корупция за кандидата на демократите Джо Байдън.

И на 16 септември Бакалова, която вече е блондинка е снимана в Белия дом, като дори дава интервю за кореспондента на OAN Чанъл Рион, преди да влезе в стаята за брифинги, където Тръмп е говорил за коронавируса. Минава и покрай прочутата градина с розите на Белия дом. По това време е видно, че Тръмп е в западното крило на сградата, пред което е интервюто на Мария.

Русата Мария дава интервю в двора на Белия дом.
Русата Мария дава интервю в двора на Белия дом.
Брюнетката Мария Бакалова аплодира Тръмп в Аризона.
Брюнетката Мария Бакалова аплодира Тръмп в Аризона.