Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Предполагам, че с мнозина от вас споделяме едни и същи емоции по отношение на събития и хора, но сега не е време за емоции!
Редовни избори! Спазването на изборния цикъл е от възлово значение за демократичното развитие на страната - развитие на партиите, планиране и дейност на изпълнителната власт, важно е за бизнеса, има значение за международните отношения на страната, стабилизира другите власти и различните независими институции, създава ритъм в гражданското общество, повишава отговорността на избирателите...
Добре ще бъде да се използва времето до изборите и се проведат разговори между активните политически субекти за промените. Постигане на съгласие между участниците в бъдещите избори - какво да се промени и как!
Партиите сериозно да се готвят за тях. Стига работа на юруш! Стига глупави сметки- ако не вземем сега властта, после ще се вдигнем и ще ги бутаме!
Честността на изборите се постига с отговорно поведение на човеците в секциите, а не с машини! Запомнете го. Дори навсякъде да има машини, пак хората ще решават.
Подбирайте и инструктирайте членове на СИК!