Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Радев или прави крачка към свой политически проект, при което ще издуха не само БСП от политическата сцена, или се включва във вътрешнопартийната борба в БСП за лидерския пост. Ще даде рамо на припознатия от него кандидат за председател.

Въпреки подчертаното, че представеният Национален стратегически документ ще бъде предложен за обсъждане в съкратени срокове, със самото повдигане на темата, Радев прави крачка назад по въпроса за незабавните оставки.

Освен това Радев казва: в държавата има институционален блокаж. Кой създаде блокажа? Атакува изпълнителната власт (снемане на доверие и отказ от диалог), атакува съдебната власт (иска оставка на главния прокурор), атакува парламента (иска неговото разпускане и предсрочни избори). Ами ако се проведат избори и се възпроизведе този парламент и се избере следващото също правителство, пак ли ще има блокаж? Или да се провеждат избори и дават оставки, докато се появят удобните на президента и Дубай играчи?

Не мога да се съглася и с цялостния подход - катастрофирала автокрация, много е лошо, ще го направим добро.

Днес не мога да се съглася и с правителството - пълна търпимост към блокажа на основни кръстовища и пътища. Безобразие!

Не одобрявам и главния прокурор - къде се скри? Нали правеше преглед на 14 крупни приватизационни сделки? Нали имаше повдигнати обвинения срещу различни олигарси и длъжностни лица? Какво става? Нека не се забравят мотивите на протеста.

*От фейсбук