Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ако Радев прави политически проект, ще издуха БСП от сцената

Радев или прави крачка към свой политически проект, при което ще издуха не само БСП от политическата сцена, или се включва във вътрешнопартийната борба в БСП за лидерския пост. Ще даде рамо на припознатия от него кандидат за председател.

Въпреки подчертаното, че представеният Национален стратегически документ ще бъде предложен за обсъждане в съкратени срокове, със самото повдигане на темата, Радев прави крачка назад по въпроса за незабавните оставки.

Освен това Радев казва: в държавата има институционален блокаж. Кой създаде блокажа? Атакува изпълнителната власт (снемане на доверие и отказ от диалог), атакува съдебната власт (иска оставка на главния прокурор), атакува парламента (иска неговото разпускане и предсрочни избори). Ами ако се проведат избори и се възпроизведе този парламент и се избере следващото също правителство, пак ли ще има блокаж? Или да се провеждат избори и дават оставки, докато се появят удобните на президента и Дубай играчи?

Не мога да се съглася и с цялостния подход - катастрофирала автокрация, много е лошо, ще го направим добро.

Днес не мога да се съглася и с правителството - пълна търпимост към блокажа на основни кръстовища и пътища. Безобразие!

Не одобрявам и главния прокурор - къде се скри? Нали правеше преглед на 14 крупни приватизационни сделки? Нали имаше повдигнати обвинения срещу различни олигарси и длъжностни лица? Какво става? Нека не се забравят мотивите на протеста.

*От фейсбук