Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Петко Симеонов
Петко Симеонов

Надигнала се е Дълбоката държава. На 9 юни Гешев обявява, че в прокуратурата са постъпили докладите от ДАНС за 14 големи приватизационни сделки и започва разследване по тях. В същите дни започват разследвания и арести свързани с италианския боклук. Държавата активизира исканията до Сърбия и Дубай за предаване на двамата обвинени.

Почти незабавно започват протестите - бройте дните. Толкова дни са минали от обявяването, че започват да се ровят големите приватизации в Прехода и боклука на мафията!Сред протестиращите има много смислени хора! Млади и стари! Заедно с това Борисов има език на простак, често се държи срамно възмутително и е едноезичник, което често го прави конфузна личност при международни срещи.

Но не можем да не видим, че се строи! Строи се Балкански поток и се доизгражда българската газова инфраструктура. Вървят процедурите за АЕЦ Белене! Това засяга могъщи интереси.Строят се магистрали. Някои възкликват - стига с тия магистрали!

Възкликват, защото така им изнася. Пътищата са материалната мрежа, върху която се гради държавата! Имаме да преодоляваме и усвояваме - Стара планина като разделител на територията, Дунав като бариера и най-голяма в Европа речна магистрала.Протести - да, но не след вдигнатия юмрук! След отровното трио, след пъдпъдъчите яйца, след тези палатки, след лозунга "няма леви, няма десни", след липсата на елементарна визия за бъдещето.Знайте и не си правете криви сметки. Надигнала се е дълбоката държава! Иска отново да мачка живота.

От фейсбук