Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Принц Хари и Мегън. СНИМКА: РОЙТЕРС
Принц Хари и Мегън. СНИМКА: РОЙТЕРС

Принц Хари, а не съпругата му Мегън Маркъл, е взел решението да се напусне кралското семейство, твърди нова книга "Да намериш свободата", която трябва да излезе в Англия.

Мегън била готова да се съобрази с всички изисквания, но на Хари му писнало да играе второстепенна роля на брат си Уилям.

Двамата усещали ревност от Уилям и съпругата му Кейт, която се появила веднага след сватбата им. Полували постоянно второстепенни мероприятия, на които да представят кралската фамилия.

В един момент Хари признал, че се чувствал "все едно е застанал за разстрел". Мегън пък се оплаквала, че се е лишила от целия си живот, за да изпълнява задълженията си.

Двамата дори си мерили влиянието в социалните мрежи с Уилям и Кейт, като в дадени моменти били по-добре от престолонаследника.

Решението за напускане било взето, след като кралица Елизабет отказала да ги приеме при завръщането им от Канада през януари.

В момента Хари и Мегън живеят в Лос Анджелис, като водят дело срещу неизвестни папараци за защита на сина си Арчи. Според жалбата били постоянно били атакувани от дронове и дори хеликоптери, чиято цел била да се снима детето им.