Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Григор е прегърнал тенисист №1 в света Новак Джокович в Хърватия.
Григор е прегърнал тенисист №1 в света Новак Джокович в Хърватия.

Всички, свързани с Adria Tour в Белград и Задар ще бъдат тествани за коронавирус след положителната проба на Григор Димитров.
"Проверяваме всички - състезатели, съдии, доброволци. Не може да рискуваме", заяви директорът на веригата Джордже Джокович.

Финалът в Задар между Новак Джокович и Сергей Рубльов не се игра след съобщението на Григор, че е положителен. Не е изключено и последните турнири от веригата да бъдат отменени.

"Научихме новината от мениджъра на Григор. Спазихме всички разпореждания на сръбските и хърватските власти. От наша страна направихме всичко", категоричен е Джордже.

"Не може да знаем къде се е заразил Григор. Пристигна в Задар от България, може да е там. Пожелаваме му бързо възстановяване", заяви шефът на турнира в Задар Горан Иванишевич.

Според хърватските медии на тест отиват и баскетболистите на КК "Задар", които играха срещу тенисистите, както и децата, които се срещнаха след това с играчите.

След завръщането си от САЩ Григор е бил само в Сърбия, Хърватия и България. Той бе в родния град Хасково, където направи тренировка на кортовете и се видя с кмета на града.