Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

 "Имах много важно приятелство с него и когато то приключи, ми стана тъжно. Загубих голям приятел в лицето на Марадона. По-добре да си остана със спомена за него като футболист, снимките и позитивните неща. Диего загуби, не аз“, призна тези дни в интервю за мексиканско радио Христо Стоичков. Мнозина фенове се запитаха какво толкова се е случило, че да последва тежък разрив в отношенията на двама от най-популярните футболисти по света.

Със сигурност Камата има основание да зачеркне от списъка с приятели Дон Диего. Великият аржентински футболист обеща да уважи бенефиса на Камата – „50 години номер 8“, но се отметна в последния момент. Защо ли? Марадона предпочете да прибере рекорден хонорар от 10 млн. долара, за да участва в редица рекламни шоу програми в родината на петрола – Дубай.

Така и не става ясно защо Марадона не се обади много по-рано на своя приятел, за да му обясни, че е получил оферта, на която не може да откаже. Вероятно защото гениалният аржентинец цял живот си прави каквото поиска и винаги е живял с мисълта, че ще му се размине, каквато и глупост да сътвори.

За поредицата от изцепки на Дон Диего – четете в хартиеното издание.