Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Източник: Pixabay
Източник: Pixabay

Сключването на застраховка “Гражданска отговорност” е задължителна за всеки гражданин, притежаващ собствен автомобил. В сайта ни вече интегрирахме система с гражданска отговорност калкулатор, който лесно ще ни помогне да сравним цените на останалите компании. Какви данни обаче ще трябва да въведем и останалите особености ще бъдат разгледани сега.

Какво представлява застрахователния калкулатор за ГО

Това е онлайн платформа, изискваща въвеждането на определени данни, въз основа, на които само за секунди ще получите подходящи оферти, от които да изберете най-изгодната за Вас. Всичко това вече е възможно, докато си стоите вкъщи пред телевизора или сте в парка с приятели. Необходим Ви е подходящ смартфон или компютър с интернет връзка.

Използването на онлайн калкулатора гражданска отговорност е също толкова надеждно и сигурно, колкото и самото посещение в офис на застрахователната компания. Тук обаче си спестявате времето и разходите за достигане до съответното място, защото вече можете да сключите ГО само през своето мобилно или стационарно компютърно устройство и връзка с интернет.

Какви данни ни трябват

За да може калкулаторът за гражданска отговорност да е ефективен и да ни изведе адекватни оферти за избор ще трябва да въведем определени данни, като:

- какъв е видът на МПС;

- характеристики на двигателя, като обем и мощност;

- типът на регистрационния номер;

- общината, към която живеете и населеното място;

- дали сте физическо или юридическо лице и Вашата възраст;

- стаж на шофиране;

- имали ли сте регистрирани произшествия през последните 3 години;

- годината на създаване на първата регистрация на МПС;

- има ли Вашето МПС десен волан;

- имате ли сключена гражданска отговорност;

- предназначение на МПС.

Всичко се посочва с щракване на мишката, благодарение на интуитивния интерфейс на платформата ни. По този начин, въпреки че по-горният списък изглежда дълъг, Вие ще го попълните само за секунди.

Удобството при сравнението на цените на останалите компании

Представете си, че трябва да търсите в интернет отделните компании, предлагащи застраховка ГО и да сверявате всяка от офертите им! Това би Ви отнело часове в търсене на сайтове, преглед на данните и записването на всяка от тях.

Сега си представете, че има място за онлайн проверка чрез нашия калкулатор за гражданска отговорност, който ще Ви изведе тези данни за секунди след попълването на по-горе описаната информация. И всичко това само докато си стоите в комфорта на своя дом, без да се налага да ходите в задръстванията, за да посетите офис на застрахователната компания. Всичко е лесно и бързо само на един клик разстояние с нашия калкулатор!