Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Президентът не е виновен, че ви освиркаха Драгомир Стойнев СНИМКА: Архив

Нито президентът, нито БСП са виновни, че ви освиркаха. Трябва да се запитате защо хората го направиха. Така соцдепутатът Драгомир Стойнев отвърна на декларацията на ГЕРБ, че президентът Румен Радев трябва да се извини за поругаването на паметта на Васил Левски вчера.

Никой не може да забрани на българския президент да участва в дадено шествие. Той е избран от българския народ. Не приемаме такива критики особено от политическа партия, която дори не присъства на шествието, каза Стойнев.

Именно президентът бе този, който призова да не се освиркват политиците. Но трябва да се запитате защо бяхте освиркани. Тук проблемът не е в президента, не е и в БСП. Проблемът трябва да го търсите във вас, продължи той.

Не мога да разбера тази злоба към единствената институция в страната, която е с толкова висок рейтинг. Говорите за разделението. Спомнете си президента Плевнелиев. Той много по-рано свали доверието от едно правителство, тогава къде бяхте да говорите. Разбира се, че не е редно на подобни събития да има освирквания, затова и президентът призова да спрат. Вместо да търсим отговорите продължаваме да търсим това разделение. Врагът не е тук или в президентската институция, той е насаден от Прехода, каза още Стойнев.