Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

“Лети ми се! Още ми се лети! Високо, високо, в небесата ми се лети!” Тази мисъл най-вероятно изпълнява фигурите "Ласо" и "Камбана" в главата на бившия командир на Военновъздушните сили на Бълария. Понякога разнообразява с "Кука", "Аркан" и "Кобра", но със сигурност страда, че няма да ги прави в "Грипен".

Възможно ли е едни бизнесмени да са агитирали много напористо служителите си да гласуват в полза Радев да стане президент? Възможно ли е нещо да им е било обещано да се свърши, ако той спечели изборите?

Възможно ли е да са се облажили, докато имаше негово служебно правителство - чадърче, дъждобран? Възможно ли е неофициално да се е срещал с тези бизнесмени?

Възможно ли е те да са имали проблеми със закона - може би не са го разбирали добре и поради тази причина са го прекрачили, ако са го прекрачили?

Възможно ли е президентът като говори за корупция да има деменция? Възможно ли е да стартира кампания за следващ мандат? Не чакам отговори, знам ги.

Когато някой се зарине до ушите в собствената кочина, най-лесно му е да хвърля кал. Но понякога има вентилатор срещу себе си и мръсотията се връща обратно.

Още помня как бързо Радев сключи брак с г-ца Ганчева преди изборите, защото жълтата преса го беше погнала, че му е любовница и рейтингът му падна. И после стана една... Има ли пари за наем? Чакай малко сега, статус след статус в полет към бутик за дрешки за срещи, “прославящи” нацията ни по света.

Да, Радев знае, че при "Камбаната" самолетът увисва. От тази ситуация може да се измъкне. Но дали може от сегашната или е заглушен от монолога си - "искам още един мандат".

*Калина Паскалева във фейсбук