Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

БОРИСЛАВ ЗЮМБЮЛЕВ

ГЛАВЕН РЕДАКТОР НА В. “24 ЧАСА”

“24 часа” настоява за публично извинение - клевета e твърдението, че вестникът е срещу евро-атлантическите ценности

Уважаеми господа,

С голяма изненада прочетох в сайта “Дневник” доклад, за който се казва, че е изготвен от Центъра за изследване на демокрацията, и в който се твърди, че вестник “24 часа” е “защитник на проруски интереси”. Смятам това твърдение за клеветническо и напълно необосновано. Ще ви бъда благодарен, ако ми посочите някакви аргументи (публикации, твърдения и пр.), които обосновават подобен извод.

В противен случай приемам публикацията като част от злонамерена, очерняща кампания, която предизвиква сериозни репутационни и материални щети на изданието.

Отговорно заявявам, че в “24 часа” никога не е бил публикуван текст, в който под каквато и да е форма се е твърдяло, че евро-атлантическите ценности са отвратителни.

Настоявам и за публично извинение, защото смятам, че тази клевета не е безобидна, а цели злепоставянето на вестник “24 часа”, чийто сайт е най-големият в България изобщо.

Лепенето на етикети е примитивна пропагандна техника. Странно е, че ни поставят в такъв контекст, защото дори лично мен са ме атакували като твърде проамерикански настроен след моя статия, защитаваща сделката за F-16.

Запазваме си правото да потърсим правата си по законовия ред.