Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Трупът е открит в храстите край пътя за Рибарското селище. Снимка: Елена Фотева
Трупът е открит в храстите край пътя за Рибарското селище. Снимка: Елена Фотева

Затворници, които работели по озеленяването в рибарското селище край Бургас, са открили трупа на убития мъж, за който полицията съобщи по-рано днес, установи на място "24 часа". 

Наш репортер завари в рибарското селище група от 7-8 работници от затворническо общежитие, които засаждаха дръвчета под погледа на двама надзорници. Днес преди обед част от мъжете отишли да изхвърлят боклук край пътя и се натъкнали на ужасяващата гледка.Жител от селището пък разказа, че цяла нощ виели чакали в гората край вътрешния път, по който се стига до рибарските хижи. 

"Полицаите ми показаха снимка на убития, не е жител на селището. Млад мъж, сякаш беше леко мургав", сподели пред наш репортер бургаският адвокат Стоян Проданов, който от известно време живее в Ченгене скеле. Никой не липсвал и от групата затворници, каза техният отговорник Иван Петров.

Най-вероятно тялото на убития около 30-годишен мъж е било изхвърлено край пътя. То е открито в дере на метри от асфалта. От полицията засега съобщават само, че мъжът е на възраст около 30 г. и че тялото е откарано за аутопсия в УМБАЛ Бургас. Според неофициална информация жертвата е била пребита.