Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Футболът в България от дълги години не е спорт! Той се напълни с мъже първенюта с комплекси

Футболът в България от дълги години не е спорт! Той се напълни с мъже първенюта с комплекси, за които публичната изява и бизнесът са най-важното, които се ограждат със слуги и некомпетентни лакеи, а спортът ( футболната игра) е залъгалка за балъци ( истински фенове). Хората са толкова отвратени и обезверени, че дори и по телевизията не гледат. Преди 10 години, а и много пъти след това, когато ме питаха, все казвах, че такова понятие - футбол няма в БГ! Той биваше убиван бавно, мъчително, но сигурно. Погледнете какво се случва в клубовете! Направете един истински, професионален анализ на националния отбор последните 10 години, Айде, да не са 15!

С първенюта, комплексари, неможещи и слугинаж - това е! За какъв футбол говорите! Как пък един не чух за толкова години да излезе и да каже истината!! Как един с “топки” не се намери!

Беше само въпрос на време да се случи 15 октомври. Ама като гледам след него накъде върви... дъното май още не се е показало....

А иначе... не му трябв на футбола ни Илиана Раева!Има си хора за него... ама комплексаритте и първенютатааа.... на тях не им стиска... Има хора и за ръководители, и за треньори, и за мениджъри... за всичко... Хора, които да правят първо ФУТБОЛ, а с него ще дойдат и парите, и бизнесът им, ама ДЕ АКЪЛ и ЛИЧНОСТ у нЕкои бизнесмени?!??

Айде, продължавайте да дърдорите безмислици, а мен си ме оставете, където ми е мястото, че и там к’ви са... байгън са ми

*От фейсбук