Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кръв от убития 47-годишен столичен бизнесмен Венцислав Младенов е намерена върху врътка от водопроводен кран. Това стана ясно в Окръжния съд в Пловдив по време на разпоредителното заседание. 

Прокурорът Костадин Паскалев поиска ДНК експертиза на въпросната врътка, за да се установи със сигурност, че биологичният материал е на жертвата. 

Обвиняеми за убийството са Севдалин и Марин Боюклиеви, които са баща и син. Според прокуратурата на 21 март м.г. те имали скандал за пари със съдружника си Венцислав Младенов. Тримата били собственици на търговски обект в Нареченски бани.

Бащата и синът се нахвърлили да бият партньора си. Той бил удрян с тъпата част на брадва, след това с греда и крак от стол. След като го умъртвили, го сложили в бидон и хвърлили в река Чепеларска. На 27 март трупът е открит.

Бащата и синът са арестувани, след като разследващите намерили на местопрестъплението захвърлена камера. На нея имало запис със самия побой. Делото бе отложено за 28 октомври, като то ще протече по съкратен ред с разпит само на 4 свидетели в залата. Показанията на останалите 21 ще бъдат прочетени.

Севдалин и Марин Боюклиеви Снимка: Евгени Цветков
Севдалин и Марин Боюклиеви Снимка: Евгени Цветков