Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Да сме живи и здрави, млади и слаби!

Течът от НАП ни дава толкова нови шансове, #стигастемрънкали

Като се затвори една врата, ще се отвори друга пред теб! Татко винаги така ме е успокоявал при разни беди житейски. И да ви кажа – прав се оказа. Сигурно и на министър Горанов татко му е бил толкова мъдър. Ето сега, при проблема с изтичането на данните на почти всички граждани на републиката той ни припомни: не могат да изтекат данни, дето така и така си текат навсякъде, няма страшно! Един вид, където е текло, пак ще тече, не се правете на ощипани госпоици, важното е да сме живи и здрави!

Бих продължила мисълта му и бих казала, че всяка криза крие нови шансове в себе си, само трябва да ги откриеш. Аз моите в НАПлийк вече ги открих. Щом е толкова опасно, че ЕГН-то и личните ми данни са изтекли, ще ги сменя.

Обявявам съвсем официално, че от днес личното ми ЕГН започва с 94! Нанасям някои корекции и в другите данни – тия пари, дето имах да ги давам, вече ще имам да ги вземам. Височината си я запазвам, но килограмите ги намаляваме с десетина. В имотното ми състояние записваме къща с изглед към морето и още една в Боровец. Даже, за да не се напъвам да го мисля аз, направо да прекопираме имотната декларация на някой депутат на мое име. Просто вземаме декларациите им и сменяме имената, щом нямало чак толкова значение къде каво пише по регистрите.

Например на Богомил Бонев и Нона Йотова от СДС, днес БСП, яхтата и на Валентин Николов от ГЕРБ вилата на Халкидики много ще ми отиват. Също така на Георги Марков спестяванията от 320 535 лева добре ще ми дойдат. Не съм много сигурна, че искам къщата на Елена Йончева, БСП, в София. Първо, под наем е, макар и за някакви си 3400 лева на месец и второ – 1 декар е. Демек 1000 квадратни метра, или колкото 20 гарсониери. Има да се гоним с любимия из нея, а докато намеря и извикам малкия на вечеря, може и седмица да мине. Пък и кой ѝ я чисти тая къща, то само прозорците, докато измиеш, и пак ще трябва да си сменяш ЕГН-то, че си остарял. Горката Елена, как ли се справя? Да си призная, от Делян Пеевски и от Цветан Цветанов нищо не искам. На първия нищо не му е на негово име (чудя се дали не се е светнал преди мен на тоя номер с прехвърлянето), а па Цецо направо обеднял. Свършили му спестяванията. Няма смисъл тогава да го преписвам, те и моите са свършили. Иначе да ви кажа, като им гледам декларациите на народните избраници, повечето под 200 000 лева спестявания от заплати не падат, та който и да ми дадете, все ще съм доволна. Затова #стигастемрънкали, зарадвайте се най-сетне на поредния шанс, който държавата и НАП ви дават! Бъдете богати, щастливи, млади и красиви!