Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Калин Сърменов даде ръката на  дъщеря си пред 300 гости Дария и Александър се врекоха във вярност в събота - 6 юли, на пищна церемония. СНИМКИ: ЛИЧЕН АРХИВ

Дария и Александър се сближили покрай общата си страст към екстремните спортове

Калин Сърменов даде ръката на дъщеря си Дария на Александър Илиев на тържество с 300 гости в романтичната вила “Екатерина” край София.

“Страхотен купон стана! Зарадвахме се всички, когато видяхме толкова млади и целеустремени хора. Казах си, има надежда”, сподели известният актьор и директор на Сатиричния театър.

На шегата, че може би скоро ще му викат “дядо”, отвърна, че чака третата си дъщеря да се роди в средата на август и затова първо ще си остане пак “татко”.

“Дария е умно момиче. Сега се занимава с реклама, много пътува. Как са се харесали? Дъщерите не споделят много, но знам, че са се срещнали чрез общи приятели. Сашо е фен на екстремните спортове, Дари обича да кара сноуборд. Така са се запознали. Иначе момчето има сериозен бизнес. Затова харесах зетя - не седи по кръчмите и да разчита на мама и татко, а яко работи, спортува и най-важното - обича дъщеря ми”, казва Сърменов.

Двамата млади сами подготвили всичко за церемонията. Дария е в приказна бяла рокля, Сашо - със строг костюм. Но тъстът не пристигнал с празни ръце, а със самата Милена Славова под ръка. Тя била любимата певица на Дария, но се оказало, че няколкото поколения, събрани на сватбата, заедно припявали на нейните песни. Другата изненада било присъствието на народния любимец Краси Радков. 

Меден месец? “Светът е отворен за тях. Може би Париж? Може би някой усамотен плаж? Просто се радвам на възможностите, които сега младите имат да пътуват”, пожелава щастие на Дари и Сашо татко Сърменов.