Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Победата на ГЕРБ в изборите, не е извинение или прошка за безобразията. Една от многого причини тя да се случи, беше обещанието на Борисов, че след изборите всеки ще си понесе заслуженото и освен това - ще има сериозни промени в ГЕРБ и държавата.
Как ще се постъпи със всички оказали се с тераси, тризонети, асансьори, яхти, самолети? Как ще се излезе от кашата с къщите за тъщи, свекъри, шуреи, баджанаци, братовчеди и прочие роднини и съселяни? Как върви разплитането на проблема с продаваните паспорти? Ще се спре ли практиката за раздаване на обществени поръчки на едни и същи фирми и лица? Най-после ще се въведе ли практиката на данъчния контрол върху притежаваното и ползвано имущество?
На всички! Да го повторя - На всички!
Кога държавата, ще започне чрез закони и институции, резултатно да контролира добросъвестното изпълнение на поети към нея или местната власт задължания?..
Има видимо нелепи и замотавани проблеми - личния фалит, разгула на банките при събиране на задължения, безобразията вършени с "бързите кредите", топлофикацията, непрозрачните "игри на щастието", консултантските фирми, раздутия държавен апарат, ниското равнище на законодателна дейност на Народното събрание, посредствените отговорни началници, електронното правителство, независимост на съдебната система...
Бойко Борисов и ГЕРБ трябва да са наясно, че не са победили на изборите! На изборите получиха отсрочка. Ако не се възползват от дадения им шанс, не бива да имат колебания - чака ги катастрофа!
Никакви илюзии, дами и господа от ГЕРБ! Никакви илюзии, господин Борисов!