Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Ненко Станев
СНИМКА: Ненко Станев

Юсеин е видял колата, но си помислил, че ще спре и ще му даде предимство - нали се е движел на път с предимство. Но тя излязла на пътя и нямало как да избегне удара. Опитал се да се изтегли максимално наляво.

Това разказа братовчедът на мъжа от катастрофата с Местан пред Би Ти Ви. За първи път членове на семейството, загубило 6-месечно бебе при адския сблъсък, говорят за случая. Братовчедът на таткото Юсеин е разговарял с мъжа, който е в болница заедно със съпругата и другото си дете. Няма опасност за живота им.

Как е измерил с колко се е движел Юсеин, попита по адрес на Местан пък чичо на пострадалото семейство. За него 10 хил., 100 хил. са джобни пари, продължи мъжът и допълни: Вярвам на нашите закони, справедливо да се гледат нещата. Да няма двоен аршин, добави друг роднина. Нали е с повече връзки, да не го изкарат невинен, коментират още мъжете.

Семейството още не е погребало 6-месечното си момиченце, загинало в неделя. Първо родителите и братчето трябва да бъдат изписани от болницата.