Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мегз винаги идва в съда на мерките за неотклонение на транспортния бос Румен Рончев.  СНИМКА: РАДКО ПАУНОВ
Мегз винаги идва в съда на мерките за неотклонение на транспортния бос Румен Рончев. СНИМКА: РАДКО ПАУНОВ

Дизайнерката Меглена Каканашева-Мегз, прочула се напоследък с драматичните си обяснения в любов към задържания транспортен бос Румен Рончев, катастрофира в родния си град Раковски. Тя шофирала луксозния джип “Мерцедес ML” без книжка, не спряла на стоп и се блъснала в хонда. 71-годишна пътничка във втората кола е откарана в болница за наблюдение. Пробите за алкохол на 28-годишната Мегз и водача на пострадалия автомобил, който е на 74 г., са отрицателни.

“Свидетелството на Каканашева е временно отнето заради предишно нарушение на закона за движение. Произшествието в Раковски е отработено по административен ред. Съставен ѝ е акт”, обясниха от полицията.

Каканашева е на свобода с гаранция от 10 хил. лв. Заедно с любовника ѝ Румен Рончев и братовчед ѝ Антон Лесов е обвинена за застрахователна измама. През септември м.г. била инсценирана кражба на лизинговия мерцедес на Мегз, оценен за 98 хил. лв. Колата обаче е открита по-късно в двора на Лесов, който пък е на свобода с подписка. Транспортният бос Рончев все още е в ареста. На всяко заседание за обжалване на мярката му за неотклонение дизайнерката издебва удобен момент, за да му каже, че го обича.

“По принцип не убивам мухи, защото смятам, че отнемането на живота на каквото и да е същество е грях. Но съм почти убедена, че ако някой ден убия муха, централна новина навсякъде ще бъде “Мегз унищожи застрашен вид”, написа в инстаграм дизайнерката, след като се разбра за катастрофата ѝ.