Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Данаил Кирилов Кадър: Би Ти Ви
Данаил Кирилов Кадър: Би Ти Ви

Приемах с голяма любов работата, която вършех в Народното събрание. Преходът създава вътрешно напрежение. Имах възможност да докажа административния си опит. Това предизвикателство в момента е много сериозно. Приемам мандата като тежко и сериозно възлагане. Длъжен съм да дам всичко от себе си. Това заяви новият правосъден министър Данаил Кирилов в предаването "Тази събота и неделя" по Би Ти Ви.

"Аз съм приел каузата на ГЕРБ, приел съм да бъда един от експертите на ГЕРБ. Винаги съм се борил - още от Столична община. Още през 2005 г. при частичните избори, когато Борисов беше избран за кмет на Столична община - всичко се промени. Това, за което сме се борили аз и Бодижар Димитров - да има прозрачност в разпореждането с общинското имущество, да има излизане от онзи модел, който беше установен повече от 10 години", каза още той.

"Сложни са отношенията с БСП. Познавам ги много добре отвътре и това е основание за притеснение, но смятам, че винаги съм бил политически коректен в политическата битка и борба. Винаги съм отстоявал принципите си", допълни Кирилов.

"Законов проблем няма, категоричен съм. Фактите и обстоятелствата съм ги възприел от медиите, не съм изгледал нито един документ в неговия оригинал, не сме разгледали архитектурните проекти на сградите. Морален проблем има, с оглед възприятието на ситуацията", заяви Кирилов по повод скандала с апартаментите.