Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Томислав Дончев  СНИМКА: Архив
Томислав Дончев СНИМКА: Архив

Няма разделение в ГЕРБ. Има само един отбор и това е отборът на Борисов. Да, в отбора ни има и маратонки за дълго бягане, и обувки с високи токчета, при необходимост и подковани ботуши, но всякакви коментари за разделение, групи и подгрупи са абсолютни спекулации.

Това коментира вицепремиерът Томислав Дончев след форума "Европейските фондове през 2021-2027: Цели инвестиционни приоритети за България", организиран от Европейската комисия в София.

Всяка подобна сензация има ефект върху изборите, но предвид факта, че имаме много високо ниво на поемане на отговорност, ефектът върху евроизборите може и да е със знак плюс. Ние освен да работим, всеки ден трябва да се борим за доверието, затова понякога се налага да се правят жертви, изключително трудни и болезнени такива. Убеден съм, че оставката на Цветан Цветанов ще възвърне доверието, категоричен беше вицепремиерът.

На въпрос дали Пламен Георгиев трябва да подаде оставка, Дончев коментира, че всяка такава ситуация има законна и морална страна. Този въпрос е изключително чувствителен, но не ме карайте да давам оценки кой е виновен и кой е невинен.