Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Минути след като на 19 март 37-годишната Камелия Минева е намушкана смъртоносно от мъжа си Любомир Аяров пред шивашкото й ателиe, невръстният й син вижда трупа й, научи "168 часа".

Детето решило да посети майка си малко след 17,00 ч., когато тя приключва работа, за да я изчака да се приберат заедно вкъщи. Вместо това обаче то се натъква на окървавената Камелия, която лежи на земята. В този момент майка му вече е мъртва. Момчето оцелява, вероятно защото се разминава с баща си Любомир, който веднага след като намушква жена си, се качва на колата и потегля в неизвестна посока.

"Мамо, мамо", са първите думи, които детето изрича, след като вижда Камелия.

За да не се травмира, мъж, който също вижда жената, дърпа момчето и му казва, че майка му е добре и двамата ще отидат до магазина, където ще му купи каквото иска. Така той успява да разсее детето, докато дойдат негови близки, за да го приберат. В по-късен етап

момчето

дава показания

пред полицията.

След като бяга от местопрестъплението, баща му Любомир сменя четири адреса, а последният, където решава да остане, е семейният им апартамент в ж. к. "В. Левски" в блок 63. Там той слага край на живота си с ловна пушка, след като поставя дулото в устата си и стреля.

В момента синът и дъщерята на Камелия и Любомир са при роднини. За влошените отношения на родителите се знаело от няколко месеца. Въпреки че били заедно от 2005 г., в един момент Камелия осъзнала, че вече не изпитва същите чувства към мъжа си, както преди. Тя открила любовта в лицето на друг човек и той станал причина за това тя да поиска да се раздели с мъжа си. Преди известно време му споделила, че не може повече да бъде с него и иска развод.

Според запознати, във фаталния ден Аяров не тръгнал към Камелия с идеята да я убие, но когато влязъл в шивашкото й ателия, тя му

показала

документите

за развод и поискала от него да ги подпише. Между двамата избухнал скандал, тъй като Любомир не искал да се разделят.

Разпрата помежду им се прехвърлила и на улицата. Точно пред ателието на жената, след няколко секунди спор, мъжът извадил нож и наръгал половинката си три пъти.

"Убийството става на централната улица в техния квартал и то в час, в който всички магазини и заведения работят - разказа пред "168 часа" човек от ж.к. "В. Левски". - Ателието на Камелия е на оживено място и няма как някой да не види или чуе какво се случва. Явно всичко е станало за секунди. Там минават и постоянно коли, но той е избягал много бързо. Затова никой от хората не е успял да го спре."

Постъпвали ли са в полицията сигнали за домашен тормоз и агресия от страна на Любомир към семейството му, четете в печатното издание "168 часа".