Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кати за пореден път доказа, че нейната сила е психиката и умението да дава всичко от себе си

България спечели 8 медала от Гран При Киев- 1 златен, 1 сребърен и 6 бронзови!

Златен медал за Катрин Тасева!

Този уикенд донесе много поводи за радост и за изводи! Катрин Тасева успя да спечели златен, сребърен и бронзов медал от Гран При Киев.

Кати е далеч от най-добрата си спортна форма, но показа желязна психика за многобоя и успя да грабне сребърния медал. Катрин има много сложна нова програма и на четирите уреда. Не успя да покаже съчетанията си с всички заложени елементи, но за сметка на това игра изключително умно, максимално концентрирано и показа много по-добра игра от тренировките. Кати за пореден път доказа, че нейната сила е психиката и умението и да дава всичко от себе си на състезания. Предстои и много работа и вярвам, че тя ще ни радва с още по-добри резултати на състезанията, които предстоят. Тя може много!

Адмирации за работата и композициите, които е направила Бранимира Маркова!

Поздравления и за личния треньор на Кати - Силвия Стойнева! Браво на съдията ни Филипа Филипова!

Пореден голям успех за девойките, които спечелиха 4 бронзови медала! Блестяща Ева Брезалиева (3 медала и един отборен), прекрасна Валерия Ватова (един отборен) и много аплодисменти за Валентина Иванова и Райна Тошева.

Ирина Чернева, Елена Симеонова,

Браво на съдията ни Рада Връжева,

Браво и на Вая Драганова,

която пленява всички със своя талант и развитие! Браво за спечеления медал!

Браво и на личната и треньорка Мариана Памукова!

Йоана Николова е един прекрасен състезател, за който тепърва ще се пише и говори!

Най-скъпият ми медал днес е този на ансамбъл девойки - бронзов на обръчи! Пътят до този медал беше много, много тежък! Това са деца, които работят много, безкрайно са дисциплинирани и искащи и вярвам, че този медал ще ги мотивира още повече за предстоящите състезания!

Браво, Вяра Ваташкa, Цветелина Найденова

По същото време в Бургас на турнира “Жулиета Шишманова” станах свидетел на една много силна, красива “битка” на килима при девойките и жените! Истински и безапелационни шампиони бяха Катрин Цонева при девойките и Невяна Владинова при жените в многобоя! На финалите се видя, че и в двете възрасти конкуренцията е много голяма. Толкова силни и атрактивни композиции отдавна не сме имали. Толкова много добре подготвени състезателки също!

Много впечатлена останах от работата на клубовете в страната, които показаха огромно развитие по отношение на подготовката и развитието на състезателките, както и по отношение на композициите. Браво, колежки! За мен беше истинска наслада и удоволствие, за което ви благодаря за труда и всеотдайността!

Предстоят ни много интересни и вълнуващи състезания и в България, и по света.

Сезонът започна и ни чака много, много сериозна работа!

Успех на всички!

*От фейсбук