Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Не злоупотребявайте с Елена Йончева, защото накрая ще я вкарате в затвора. С тези думи лидерът на НФСБ Валери Симеонов се обърна към БСП в декларация от парламентарната трибуна по-рано днес.

„Вчера държавата била разтърсена от скандала. Какъв скандал, какво разстърсване? Вие наистина ли живеете в реалния свят или във вашата паралелна държава? Къде виждате такъв скандал?”, попита той социалистите.

“Още вчера същия ден беше изнесена информация, че по въпросното забавяне на строителното изпълнение е сезиран съдът, който се очаква да се произнесе на втора инстанция. Какъв е скандалът, изваден е един запис, абсолютно тенденциозно? Като човек, който се занимава с журналистика от 1992 г. не видях началото на записа. Не коментирам дали той е автентичен, или не. Това ще го установят съответните служби, най-вероятно е автентичен“, допълни той. Според него не може да се гарантира до колко са верни изнесените от Йончева данни и това ставало ясно от досегашните ѝ действия. На 13 ноември 2017 г. тя публично прожектира и представи своя филм за оградата, в което не присъства никаква истина. Само лъжи и внушения, посочи Симеонов.

„Не е добре да се правят от тази трибуна прибързани пресилени обобщения без факти, да се изнасят твърдения, характерни за фалшив сайт. Това е жалко, унизително“, заключи той.