Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Десислава Иванчева Кадър: Нова телевизия
Десислава Иванчева Кадър: Нова телевизия

Искам да кажа, че ние действително сме болни. Психическото ни състояние е на критичния минимум за психическо и физическо оцеляване. Аз не виждам какво лошо има да сме вкъщи, за да може да станем активни в своята защита, за която от доста време се борим, за да може да сме равни с прокуратурата. А прокуратурата какво прави? Смазва ни и ние ставаме безмозъчни. Коя е прокуратурата, че да ме обрича да оставам без деца? Това попита в ефира на Нова телевизия подсъдимата кметица на "Младост" Десислава Иванчева.

"Какъв е проблемът да ме пуснат под домашен арест?", добави тя.

"Аз съм живяла и в студентско общежитие, не съм родена със сребърна лъжичка, и лошите условия ме плашат по-малко, но други неща ме плашат повече - психическият тормоз, който се осъществява. Освен това тоалетната е открита, мъжете, които са надзиратели ни наблюдават, когато ходим до тоалетна. Мен това, което ме плаши в момента, е атаката във всякакви форми. Не може да се приберем дори за една вечер във вкъщи. Моят адвокат е заплашван", заяви пък заместничката на Десислава Иванчева - Биляна Петрова.

Иванчева и Петрова отказаха да коментират публикуваните записи от СРС-та, за да не „улесняваме прокуратурата”. Но подчертаха, че много от изнесените до момента данни от държавното обвинение не са верни.

Екскметицата бе категорична, че подкупи за лична облага никога от никого не е искала.

"Имало е разговори за дарения, доброволни, но не и за подкупи. Ние не взимаме пари, пари не минават през общината", обясни Иванчева.

"В България няма да имаме справедливо решение на делото", каза още Иванчева.

Десислава Иванчева и Биляна Петрова Кадър: Нова телевизия
Десислава Иванчева и Биляна Петрова Кадър: Нова телевизия