Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Огромна дискусия и обсъждане на външния ми вид е паднала - близо 100 коментара.

Ето ви една снимка, на която съм станала в 5 сутринта, за да отида на работа на 60 км. от София, да бъда на снимачен терен 5 часа и още 6 часа в монтажната и след това още 5 часа на другата ми работа в столицата, и след това да тръгна с деца със слухови увреждания на екскурзия за Велико Търново и Варна, финансирана от моята заплата. Работя без почивен ден. И така в продължение на три месеца. Четвърта година поред на този режим. Във време, в което другите са на море. През останалите месеци работният ми ден е 12 часа.

Чувствате ли ме сега по-близка до вас или пак съм кифлата с чанта “Шанел”?

Събрала съм си пари, купила съм, какво престъпно има в това? Толкова лоши неща отдавна не бях чела за себе си заради пост, в който дори и да не ви харесва, има истина. Хайде, излейте се отново, обсъдете устата, скулите ми и всичко, което решите. И ако това ви прави щастливи, ОК, не ми пречи по никакъв повод. Да си хейтър не е градивно и не е в ничия полза. Моите добри дела продължават. За тази същата България, в която живеят вашите деца.

А към онези, които обиждаха семейството ми... Не е готино, да знаете, не е и възпитано. Ако не друго, да ви кажа, че майка ми е и учителка с 40 годишен трудов стаж в най-важните детски години. Но...

“О, времена! О, нрави!”

Успешна седмица ви пожелавам!

*От фейсбук