Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Психопатско е да се повтаря отново и отново всеки детайл от едно смразяващо убийство

Знам, че детективските сериали са най-популярните в момента и лесно увличат. Но тази страст, с която във фейсбук се води разследване на едно ужасно престъпление започва да прилича на психопатия.

Психопатско е да се повтаря отново и отново всеки детайл от едно убийство, което е смразяващо. Това не е съдебна зала, която все пак е затворено пространство и казаното в нея не стига до всички близки и приятели на жертвата. Дори и в съда обаче близките могат да пожелаят да не присъстват на изнасянето на детайлите от престъплението. А тук ги подлагате на това ежеминутно отново и отново. Не мога да си представя какво им е.

Написаното тук ехти навсякъде и остава. Сигурна съм, че повечето не биха рецитирали половин седмица подробностите от изнасилването и убийството на площада в Русе с ясното съзнание, че целият град и всички близки на убитата ги чуват. Не биха стигнали до там да разсъждават на глас в реалния живот кой мотив е по-удачен за убийството и кой е по-добре да убит - тя, той, оня или другите... Социалните мрежи лесно могат да хързулнат всеки в тая пропаст, дръжте се отгоре, моля ви.

*От фейсбук