Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ЦСКА понесе тежък удар с поредната контузия на свой основен играч. Снимка РУМЯНА ТОНЕВА
ЦСКА понесе тежък удар с поредната контузия на свой основен играч. Снимка РУМЯНА ТОНЕВА

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро понесе сериозен удар само часове преди мача с "Копенхаген" от предварителния кръг на Лига Европа.

На последната тренировка преди мача в петък вечерта бразилецът Жеферсон Телес е скъсал връзки на коляното, което го вади от терените за 6 месеца минимум. Той ще бъде опериран в близките дни, след което започва възстановяване.

Това е третата сериозна контузия в ЦСКА за последните месеци. Първо през лятото бе опериран националът Станислав Манолев, който се възстановява още.

След това във втория двубой срещу ФК "Рига" бе счупена ключицата на Енрике Рафаел. От няколко дни той тренира индивидуално, но все още не е напълно готов и завръщането му на терена е далеч. Сега дойде и контузията на Жеферсон.

Първият двубой срещу датския гранд, който през последните години се справи с "Левски" и "Лудогорец", пък е третият от наказанията на Николай Бодуров и Кристиян Малинов, които предизвикаха бой след реванша срещу "Рига" и УЕФА отказа да намали поне санкцията на Бодуров.