Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Авторът
СНИМКА: Авторът

Подсъдим за убийство изпадна в истерия по време на заседание по делото му в Окръжния съд на Смолян. 56 -годишният Ангел Нунев от Ракитово крещял разплакан, удряйки си главата в банката: "Нещо лошо става с мен! Нещо лошо става с мен! Братя, защо мълчите, помогнете ми".

Нунев е обвинен в умишлено убийство, извършено по особено жесток и мъчителен начин на дървосекач, също от Ракитово, в началото на август миналата година. Обвинението срещу него е, че умишлено е умъртвил Атанас Наков.

Ангел, който също е дървосекач се върнал от Ракитово след 4-дневна сватба на свой близък. Когато отива на обекта в гората в района на връх Свобода установил, че му няма коня и резачката. А неговият колега Атанас Наков спи пиян. Нунев започнал да го рита и да го бие с дърво. Скоро след това Атанас се почувствал зле. Бил е закаран в Баните, но там не казал за побоя. След няколко часа престой го пуснали да си ходи. По време на пътя му прилошало, поискал вода и починал. От тогава до сега Ангел е с мярка „задържане под стража“.

Заради състоянието на мъжа заседанието бе отложено. Макар и неколкократно да се е виждал с адвокатите си, твърдял, че те не знаят нищо, че никога не са ходили да го видят в ареста. Заради състоянието на мъжа заседанието бе отложено. Назначена му бе съдебно-психиатрична експертиза, която да даде становище дали той може да участва в съдебния процес.