Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Лидерката на БСП във Враца Цветелина Дамяновска Снимка: Архив
Лидерката на БСП във Враца Цветелина Дамяновска Снимка: Архив

Бившата шефка на БСП във Враца и общинска съветничка Цветелина Дамяновска се забърка в скандал след като бе обвинена от местен сайт, че карала кола пияна през нощта. Тя отрече и се закани да съди медията за клевета.

Вчера в бюлетина на полицията бе съобщено, че 41-годишна жена била спряна за проверка през нощта зад волана на "Шевролет". Според проверяващите водачката отказала тест за алкохол с дрегер и затова й бил съставен акт по чл. 174, ал.3 от Закона за движение по пътищата.

Дамяновска не отрече, че става дума за нея, но категорично твърди, че изобщо не била употребила алкохол и полицаите не поискали от нея да духа в дрегера. Затова вчера тя обжалва в съда съставеният й акт, според който се наказва с лишаване от право да управлява моторно превозно средство за срок от две години и глоба 2000 лв.

Според говорителя на ОД на МВР във Враца Красимир Василев номерата на шевролета не били свалени, каквато е практиката в такива случаи, защото колата не била лична а фирмена. Действително Дамяновска карала автомобила на погребалната фирма "Почивай в мир", на която пък е управител.