Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Попитах: няма ли поне днес да затворите аквапарка, а те ми отговориха, че аквапаркът няма никаква вина.

Това разказа пред Би Ти Ви Антония, майката на загиналата на пързалка в хотелски аквапарк в Турция 7-годишна Вивиан. Момиченцето е ударено от друго дете на пързалката.

Каза ми: Коремчето ме боли, и после припадна - казва баща й,  тенорът Веселин Вачев. В продължение на няколко часа семейството обиколило 3 болници с детето, което имало спукан далак и кръвоизлив. Три пъти я губих, не пожелавам на никоя майка на света да преживее това, казва Антония.

В третата болница, докато лекарите се борели за живота на детето, полиция им поднесла документи за подпис на турски, като им казали, че това е стандартна процедура. В този момент бяхме изгубени. Когато става дума за детето ти, си готов на всичко, казват родителите. После разбрали,че така се отказват да търсят отговорност от хотела. Сега сем. Вачеви търси начин чрез Външно министерство да получи документацията по разследването, както и да ангажира турски адвокат.

Четете още:

Арестуваха собственик на голяма млечна фирма, укрил 900 хил. лева ДДС за 4 месеца. За последните 2 години и половина имал оборот от 50 млн. лева.

17-годишен българин, заподозрян за жестоко убийство на 15-годишна в Германия, се предаде. Имал регистрации за продажба на наркотици, кражби и каране без шофьорска книжка