Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Новинарите от водещите национални телевизии като малоумни пионерчета рапортуваха за радостното, щастливо и вълнуващо събиране на хиляди, хиляди мотористи, които поискали чрез своето шествие и ПЪЛНА БЛОКАДА на София да предизвикат внимание към себе си.

В деня на откриването на мотосезона жертвите са ТРИ - един не успял да спре, друг се натресъл на булевард в паркиран автомобил (в Пловдив), трети се помлял заради радостна и щастлива превишена скорост.

Днес за общо 84 км по магистрала веднъж ме надмина моторист със скорост, която превърна моите 130 км/ч в нещо като костенурско влачене; тирове започнаха да шофират в аварийната лента, за да се изнесе цялото движение от лява в дясна лента, за да прелетят трима мотоциклетисти в гонка и двама от тях на задна гума (пак ни минаха като крайпътни колчета).

Един момък на яко като самолет возило ми светкаше, защото видите ли, моите 140 км/ч бяха прекалено мудни за неговата волна душа. В този момент изпреварвах тир и логично - нямах намерение да се блъсна в него. Когато отстъпих, той продължи напред като изстрелян от прашка. Бравос! Ще го опазя със сигурност - за да го настигна, ми трябваше изтребител.

Пълно и недопустимо безобразие е да бъде напълно блокирана половината столица! Няма никакво уважение и внимание в това, че хиляди хора отнемат правото на всички други просто да се предвижват.

КАТ осигуриха безпроблемен коридор на реалните агресори, но да сте видели някога катаджия да спре велосипедисти по магистралата? Щото по закон те нямат право да са там. Но иначе, въпреки тяхното нарушение на закона, тях също трябва да пазя - ми кеф им е да си карат по магистралата, ПЪК!

Накратко: мотоциклетистите откриха сезона, в който се трепят кой както може и следите, които оставят, са според конете, които са яхнали. А всъщност да си участник в движението не е въпрос на превозно средство, а на култура. Най-лесно личи липсата й именно у онези на две колела, защото те безгрижно нарушават всички правила и го правят демонстративно и с кеф.

А един водач се блъска в ПАРКИРАЛ автомобил и загива. Още не е измислен начин спряла кола да пази безразсъден на мотор.

От фейсбук