Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка от архива на автора.
Снимка от архива на автора.

Цял ден водолази с лодка издирваха без успех служител на МВР, който потъна във водите на река Малък Искър. Инцидентът станал тази сутрин на пътя между с. Хубавене и Роман. Мъж на около 30-32 години е катастрофирал, като загубил управлението над „Фолксваген” на завой и паднал в дере край реката. Свидетели забелязали, че шофьорът успял да излезе от колата, но след това следите му се губят.

В колата са намерени документите и мобилния телефон на Петър Христов, който работи в министерство на вътрешните работи в столицата. Мъжът е родом от Роман, баща му е таксиметров шофьор, а майката работи в клона на банка ДСК.

Веднага след като е открит катастрофиралия автомобил, целият наличен състав на районното полицейско управление в Роман е бил вдигнат под тревога. Започнало е мащабно издирване на Петър, като в него се включили и членовете на ловно-рибарското дружество.

Малко след това под моста било открито якето на изчезналия мъж. В града пристигнал и екип водолази от Монтана, който се включил в претърсването на реката. Разследващите се надяват да изяснят инцидента след като прегледат всички записи от намиращите се в близост видеокамери.