Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

29-годишната красавица Асиана Митева, която загина, след като мощното й БМВ се преобърна в крайпътна канавка до разклона за Бобошево на 17 февруари, е карала с над 160 км/ч, за да се прибере при 5-месечната си дъщеря Даная. Това разказаха пред "168 часа" познати на загиналата миска.

Малко преди да катастрофира, тя споделила пред своя близка, че има среща в Благоевград и след това трябва да се върне колкото се може по-бързо до София при малката. Фотографът на звездите Иван Ерменков, който е близък неин приятел, е изключително учуден от факта, че е карала толкова бързо, тъй като неведнъж е споделяла пред него, че е сред най-големите противници на високите скорости.

"След като роди дъщеря си, тя беше станала още по-внимателна - разказа той пред "168 часа". - Гледаше да прекарва всяка свободна минута с Даная и я гледаше като писано яйце. Детето се радваше на голяма любов. Тя я пазеше като очите си. Дори не я показваше пред всички хора, искаше още малко да порасне, за да го направи."

Оказва се, че след запознанството с бащата на детето животът на Асиана се изпълва с множество промени. Тя се оттегля от нощния живот и клубовете и се отдава на мъжа си и детето.

"Ася успя да постигне всичко, което си беше поставила като цел - споделят нейни близки. - Тя имаше чудесна кариера, изгради име, успя да създаде и прекрасно семейство."

Преди това младата жена дори и за ден не си е почивала. Тя работела като пиар, а в последните години била управител на различни нощни клубове по морето и в столицата, както и водеща на светски събития.

"Беше мениджър на известните столични дискотеки "Бедрум" и "Маскара" - разказва Иван. - Справяше се прекрасно с тежката и "мъжка" работа да бъде управител на нощно заведение, тъй като там често се случват инциденти. Дори и в такива ситуации тя успяваше сама, като проявяваше дипломатичност и уважение, без да повишава тон или да се кара с когото и да било."

Нейни служители също разказаха пред "168 часа", че отношението на Асиана към тях не било типичното между шеф и подчинени.

"Асиана ми беше управителка в един нощен клуб в Обзор през лятото на 2014 г. - спомня си нейна служителка - Грижеше се за персонала и се отнасяше с уважение към всички, сякаш ние бяхме нейно второ семейство. За заплатите винаги беше изрядна. Никога не закъсняваше, а когато някой имаше нужда да му бъде дадена предварително, тя нямаше проблем с това. Случвало се е самата тя да ни пита: Имате ли нужда от нещо."

Нейна колежка, която е известен пиар в София, си спомня за един от любимите им моменти заедно.

"Когато преди 4-5 години работехме в един нощен клуб, разбрах, че тя е голям фен на рока, и бях доста учудена - разказва жената. - Такава засукана мацка като нея не беше типичният любител на този тип музика. Когато я видях в началото, най-малко съм очаквала това. Ася си припяваше различни рок парчета на "Бийтълс" и "Бон Джови". Попитах я: Наистина ли слушаш такава музика, а тя ми каза: Обожавам я."

Фотографът на звездите разказа също и някои от спомените си с Ася.

"Започнах кариерата си с Асиана - спомня си той. - Тя беше управител на заведението, в което аз бях новопостъпил фотограф. Веднага ми направи впечатление, че винаги се опитва да изкара виновна себе си, а не някой друг. Една вечер ме беше помолила да я снимам, но не се хареса на фотосите. Вместо да каже, че светлината или ъгълът на снимане не са добри, както аз очаквах, тя просто се обърна към мен и каза: Не се притеснявай, в мен е проблемът, май не съм се наспала достатъчно."

Иван няма да забрави и една от най-забавните им случки заедно, която се разиграла преди 2 години.

"Тогава имахме тематично парти в клуба, където Ася работеше. В един момент реших да се снимам на Стената на славата с една от промоутърките на събитието. Същата вечер, след като вече бях качил снимките в сайта на заведението, полицаи спират Ася по пътя към дома й, за да я молят да ме предупреди да не се снимам повече с това момиче, защото била гадже на единия от тях. Тя тогава избухнала в смях. Те явно са я познавали и са знаели, че е управител на този клуб. Винаги когато се сетехме за тази история, се смеехме много."

По думите на приятели на жената нейната голяма страст била модата.

Какво е било хобито на миската четете в печатното издание на "168 часа".