Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

На покрива в новата къща на Константин ще има бар - специално  за Фънки Константин и семейството му в новата им къща

Някои свързват датата 14 февруари с Деня на влюбените, други - с Трифон Зарезан. Попфолк певецът Константин и половинката му Надя обаче ще я запомнят като деня, в който довършиха последния щрих на семейното си гнездо - сложиха шкафчета в новия си дом.

“Това е последната брънка вътре в къщата. Отвън има още неща, които да изкусурявам, като треви и дръвчета, но сега е зима. Затова чакам с нетърпение да дойде пролетта и да си направя дворчето”, казва певецът.

Планира да изгради парник, в който да отглежда краставици, домати и чушки. Ще направи и малко игрище, защото иска да рита с децата си футбол в двора. “Това ми беше мечта и благодарение на Господ ще се осъществи”, казва Константин.

Той и семейството му се преместиха от апартамента си под наем в центъра на София към покрайнините на столицата. Константин си

мечтае за свое

жилище от близо

15 години

Разглеждал много и различни варианти. “Все се оказваха я някое менте, я някоя измама. Не съм от най-големите късметлии.” Но ето че от октомври миналата година семейството му се сдобива със свой дом.

Той се оказва голяма финансова инвестиция, защото Константин обича да изпипва всичко в детайли и ако нещо не му харесва в къщата, го преправя по свой вкус. Винаги обаче може да разчита на свои приятели. “Помощта за сауната е на Борис Дали, а за джакузито кой мислите, че ми помогна - Митьо Пищова”, шегува се певецът и със смях допълва, че приема гости само ако носят със себе си скъп подарък.

Къщата му има четири спални - за Константин и съпругата му Надя, за дъщеря им Мариана, за 2-годишния им син Алекс и една допълнителна, която е специално за певеца, защото неговият режим е различен. Понякога може да се прибере и в 8 ч сутринта след участие, за да спи до вечерта.

Засега децата Мариана и Алекс делят една стая. “Държах на това, защото така си стават близки. Като малък исках брат ми да е в стаята с мен, защото ме беше страх. Така израснахме по-сплотени - карахме се, биехме се, но и се обичахме”, казва певецът. Когато влезе в пубертета обаче, Мариана ще си има собствена спалня, чийто дизайн сама ще избере.

Холът и кухнята са обединени в голяма стая. Цветовете, които я обагрят, са черно и златисто. За избора им помогнал дизайнер. Музика витае из цялото помещение благодарение на

лампите, които

са във формата

на тромпети

“Много са гъзарски”, смее се певецът. За техния избор освен дизайнерът помогнала и жената, от която купуват мебелите си. Все още обаче не е решил къде ще постави картините от сватбата с Надя.

Двамата невинаги са били на едно мнение. “Тя е по-малка. Когато отиде в магазин, някои по-опитни жени на 50-60 г. я хващат и почват да ѝ завъртат акъла, като говорят за цени в хиляди евро. Накрая отивам при тях и им казвам: “Вижте, нещо сте се объркали, аз не съм милионер”, казва певецът. И смята, че прекалено скъпите мебели не са от първостепенно значение. “Има хора, които могат да дадат и 100 хил. евро

за кухня, но аз в нея

ще пържа кюфтета”

Накрая се сдобили с качествени мебели, които не са на супервисоки цени.

Константин се е превърнал в истински майстор. Върши работа по къщата 3 пъти на ден - “тухличка по тухличка, камъче, шпакловчица, лампичка, контакт, плочки... всичко”.

Певецът има големи планове за покрива на новия си дом. Там ще е и мястото на джакузито. “Ще направя и един бар, на който си представям как Фънки ще пие неговите глезотии”, казва певецът.

До джакузито и бара ще има голяма стая. Мястото си в нея ще намери най-добрата музикална апаратура, осигурена от приятеля на певеца Виктор. “Той прави диско озвучаването в повечето клубове в България.” На покрива задължително

ще има и телескоп,

с който да наблюдава

звездите

От тази стая може да се възползват и другите членове на семейството му.

“Дъщеря ми пееше много фалшиво, но преди една година нещо стана с това дете - точно обратното. Започна да пее толкова красиво”, казва Константин. Алекс също проявява артистични наклонности, но е прекалено малък, за да се оценят заложбите му.

Константин е сигурен, че работата по къщата няма да приключи скоро.

“Аз съм толкова педантичен, че непрекъснато нещо търся да пипна - тук ще засадя цветенце, там ще прекопая, а вчера изметох цялата улица”, казва певецът, който рядко може да бъде видян без усмивка на лицето.